Teinegi tantsumaias naisrühm Uhtna Tantsumaias on rõõmustanud vaatajaid nii siin kui seal. Sirje Rebase eestvedamisel on rühm ikka ja alati valmis tantsurõõmu pakkuma. Suvelgi ootab tantsunaisi ees meeleolukas kontserdireis Kihnu saarele.

Tagasihoidliku juubeli pidas sel hooajal ka Uhtna naiskoor. Laulukollektiiv on tegutsenud küll kõigest 5 aastat, kuid selle aja sisse mahub mitmeid kauneid ja erilisi kontserte küll Sõmeru klubi saalis, küll naabervaldades, rääkimata Abrukast. Sellest hooajast tegutseb naiskoor kahe dirigendi juhendamisel. Elina Peri ja Mirja Marksoni taktikepi all on naised teinud tohutu arengu, repertuaar on mitmekesistunud, naised julgemaks läinud ja häälekõla kindlamaks muutunud. Kustumatu elamuse said lauljad popkooripeolt.

Endiselt võib uhkust tunda pasunakoori üle, kellel on sel hooajal seljataha jäänud traditsioonilised jõulu- ja kevadkontserdid, vabariigi aastapäev, üles astuti lambafestivalil ning marsiti võidutule paraadis Jüri Takjase taktikepi all. Suvigi toob rändamist ning viib puhkpilli koos naiskooriga Hanilasse.

Meie särav seeniortantsurühm Kanarbiku Õied tegutses sel hooajal samuti paarisrakendina. Uusi tantse ja õpetussõnu jagus Ene Saaberil ning tänu Linda Heina tragidusele jätkati koostööd lasteaia lastega.

Aitäh sulle, Koidu Tarum, kes sa ikka meie Elurõõmu laulunaisi juhendad ja laulmisest lased rõõmu tunda!

Line-tantsijad Pille Nõmme juhendamisel said oma oskused proovile panna öö-line-tantsupeol ning lambafestivalil pikarivi tantsus.

Epp Kaljose eestvedamisel on idamaise tantsu kultuuri toodud ka Sõmeru valda.

Näitekunst on ka meie vallas samuti au sees olnud, kord aastas oodatakse ikka uut lavatükki. Sel korral seadis juhendaja Marika Vernik lavaküpseks Norm Fosteri „Perekonna valsi", kus lõid üllatavaid rolle meie oma „näitlejad".

Lea Pärilin koondas kokku käsitööhuvilised, katsetades ja tehes tutvust erinevate tehnikatega. Talv tõi kokku ka keelehuvilised, keda juhendas Karin Sirgmets. Suure ja sügava kummarduse tahaks teha Flamante tantsutrupile, kes küll pole otseselt meie ring, kuid kellega on alati meeldiv koostööd teha ja kelle temperamentsed tantsud ei jäta kedagi külmaks.

Tänan teid südamest, armsad taidlejad ja juhendajad! Rõõm on panna punkt ka selle hooaja pidudele, tänan teid kõiki, head inimesed, kes te kodust klubisse tee leidsite ja koos meiega lustisite ja ühiseid ettevõtmisi nautisite. Kohtumiseni uuel sügisel!