Sügisel sai selgeks õpitud mitu uut tantsu. Jõulukuul tuli näidata linnarahvale, mida oskame. Nii tantsisimegi 19. detsembril ümber jõulupuu. Põsed olid punased, süda aga soe. Käre pakane ei heidutanud kedagi.

12. jaanuaril aga tantsisime kirik- kammersaalis kultuurirahva peol, kus anti välja Mari Kulli nimeline preemia. 7. märtsil olime Hummulis. Tähistasime koos oma sõpradega tantsurühma Hõbejuus juhendaja Salme Abolkalni 85 aasta juubelit.

13. märtsil kohtumisime Ala tantsurühmaga Hõbetäht. Tähtis päeva oli ka 7. aprill, kui näitasime oma tantsuoskusi Tsirguliinas memmede tantsupäeval, kus koos olid kõik Valgamaa eakate tantsurühmad.

13. aprillil tantsisime taas kirikkammersaalis - sedakorda Lysi juubelil. 30. aprillil osalesime Tõrva gümnaasiumis peol „Kutse tantsule".

26. mail tantsisime Võrus Lõuna- Eesti memme-taadi peol ning 8. juunil Valgas Valgamaa tantsupeol. See oli üks suur ja ilus pidu. Kõik läks hästi korda.

Tegevusaasta veel kestab. Ees on mitu esinemist: jaanipäeval Tantsumäel, Helme valla päevadel ja Tõrva linna päevadel nii linnas kui Riiska järve ääres.

Oli tegus tantsuaasta memmedele.