Tänavu mängiti Mikkelis, kuhu oli võistkondi registreerunud üle 800, mängijaid ligi 7000 ning mängudeks oli üles seatud 300 väljakut.

Kohila Võrkpalliklubi viis mängudele 9 võistkonda, kellele lootsime saada eelkõige palju mängukogemusi ja toredaid elamusi. Esimesel kahel päeval toimusid alagrupimängud, mille tulemused olid Kohilale äärmiselt rõõmustavad: 16 parema sekka oli end mänginud 6 võistkonda. Laupäevaste mängude tulemusena läksid medaliheitlusse 3 tiimi, kes kõik soovisid medalit ning selle ka said.

Parimale kohale tulid U10 poisid, kellele kuulus hõbemedal (Kristen Kangur, Egert Roodi, Sandro Venta, Mattias Heina). Pronksmedalile tulid U10 tüdrukud (Eliisa Neigo, Miia- Mari Piirmets, Mari- Ly Talas) ja U16 tüdrukud (Kertu Laak, Karmen Mereküla, Andra Aavik, Helina Heinala, Reelika Piirsalu, Kadi Talts).

Väga tubli tulemuse ehk 9. koha mängis välja U10 II võistkond, kuhu kuulusid 1. klassi poisid Eke-Rolf Laan, Rasmus Piisang, Markus Kivi, Heigo Tamberg, Rando Alviste. Kümne parema sekka mahtus ka U14 poiste võistkond, kes mängis koosseisus Oskar Laak, Markus Helde, Markus Jürgenson, Markus Rebbase.

Kokkuvõtteks võib öelda, et osalemine sellisel turniiril annab lastele mõõtmatult palju. See on ühtaegu nii tugevatasemeline võistlus kui ka laager.

Mängukogemuse hulk on suur - nelja päeva jooksul mängitakse rohkem kui 10 mängu, tehakse palju kohtunikutööd (Soomes on tavaks, et lapsed hakkavad vilistama juba maastmadalast), suheldakse nii oma klubikaaslastega kui ka eakaaslastega teistest riikidest ning õpitakse iseseisvalt hakkama saama.

Kohila Võrkpalliklubi juhatus tänab kõiki, kes aitasid lastel silma peal hoida ja neid mängudel juhendasid: Algi Rande, Astrid Talviste, Katleen Kangur, Oole Kangur.

Järgmisel aastal toimub Power Cup Raahes, millest võtab Kohila Võrkpalliklubi kindlasti osa ning kutsub üles ka teisi Raplamaa klubisid/koole viima lapsi sellele toredale turniirile.