Küsi endalt, kas sulle meeldib, et tänavanurkadel ja Kuuseplatsil keset aedlinna kambas juuakse, kuigi alkoholi tarbimine avalikus kohas on väärtegu ka politsei silmis.

Küsi endalt, kas Sulle meeldib, et Ralliraja karjääris pargitakse autosid lausa ujumiskoha juurde, kuigi valla territooriumil asuvates avalikes veekogudes on keelatud parkida mootorsõidukeid lähemal kui 25 meetrit vee piirist.

Küsi endalt, kas Sulle meeldib, et ATVdega kihutatakse õhukesel paepealsel ja aedlinna liivastes metsatukkades, kuigi igasugune looduse ja murukamara kahjustamine pole lubatud.

Küsi endalt, kas Sulle meeldib, et suur võõras koer üle tara hüppab ja su koduaias võimutseb. Kuigi iga peremees peaks oma lemmiklooma käitumise eest vastutama. Tundub, et Vasalemmas oleks jälle tarvis hoiatavaid ja keelavaid silte. Nende jaoks meie seast, kellel on juhtumisi kasvuraskusi või mäluprobleeme.

Ära mine vaikides mööda. Kõik, mis toimub Sind ümbritsevas elukeskkonnas, mõjutab otseselt Sind ennast. Isegi kui Sa seda jalamaid ei taju.

ME EI PEA KAHJUSTAVA KÄITUMISEGA LEPPIMA.
JA ME EI LEPI.