Abigail Tikerpalu ja Sofia Bristol esitasid süntesaatoril Beethoveni loo "Koopaorav". Järgmisena oli aeg üks mõnus tants ära vaadata. Õed Helina ja Liina Välb tantsisid tõeliselt vahvat maroko tantsu. Ka Ege Orlovski ja Elis-Erika Maasi esitasid kitarridel ühe tuntud loo "Lambada". Neljanda ja viienda klassi tragid lapsed olid lausa orkestri kokku pannud, esitades samuti Beethoveni loo "Kevadele". Veel sai kuulda Liisa Kasepõllu esituses lugu "Mina ise". Kuues ja seitsmes klass andsid oma panuse kontserdile "Oma laulu ei leia ma üles".

Liina Kruusement ja Helina Välb esinesid kevadkontserdil lugudega "Vana pildiraam" ning lõpetasid kontserdi lauluga " See viis", mis andis võimaluse ka publikul kaasa laulda. Ja oligi kontsert lõppenud. Edasi jäi veel tänada õpetaja Hedit, kes on lastega uskumatu töö ära teinud. Meie kooli lapsed on väga võimekad.

Tänukimbu said veel õpetaja Tuuli, Niina ja direktor Janno Nau, kes vastutas helitehnika eest. Sügav kummardus ka lastele, ilma nendeta meil juba selliseid kontserte ei oleks. Kes sel korral tulla ei saanud, peaks järgmisel korral ise kohal olema, et seda kõike kogeda saaks. Peale kontserti algas lastel öökool, kus oli ettevalmistatud nii mõnigi põnev üritus.

Võimalus oli ka lastevanematel koos lastega öö koolis veeta.