Kadi on lõpetanud Tallinna Pedagoo­gikaülikooli. Ta on varasemalt tegut­senud täiskasvanute koolituse alal, samuti töötanud nõunikuna kohali­kus omavalitsuses, mistõttu orientee­rub omavalitsuse erinevates tegevus­valdkondades.

Kadi omab ka andragoogi (täiskasva­nute koolitaja) kutsekvalifikatsiooni ning kogemusi projektide ettevalmis­tamise ja juhtimise, kogukonnatöö, ürituste korraldamise jm alal.

Haridusnõuniku ametikoht hõlmab lisaks hariduse, kultuuri, spordi ning noorsootöö koordineerimisele tegele­mist avalike suhetega (valla infoleht ja veebileht jm) ning kogukonnatööd (mittetulundussektor, külaliikumine, projektid jm).

Nõunik planeerib oma vastutusala tegevusi, koordineerib asutuste tege­vust ning teeb nende üle järelvalvet, koostab arengukavasid ning vastu­tab nende täitmise eest, koostab õi­gusaktide eelnõusid, valmistab ette valdkonna eelarveosa, nõustab val­la ja asutuste juhte ning kodanikke, valmistab ette ja juhib projekte oma valdkondade piires, peab kirjavahe­tust, lahendab avaldusi, hoiab korras dokumentatsiooni jne. Lisanduvad lasteaiajärjekorraga, koolikohustuse täitmisega, erivajadustega lastega jm seonduv.

Hiljuti tehtud sisulised muudatused vallavalitsuse töötajate koosseisus ja ametiülesannetes puudutasid kahte ametikohta. Haridus- ja sotsiaalnõu­niku ametikoht ning sotsiaaltöö spet­sialisti ametikoht reorganiseeriti, ne­nde asemele loodi sotsiaalnõuniku ja haridusnõuniku ametikohad. Muuda­tuse vajadus on tingitud kahest oluli­sest asjaolust. Esiteks - Luunja valla rahvastiku arvus ning struktuuris on viimastel aastatel toimunud väga suured muudatused - alates 2008.a. on lisandunud ligikudu 1000 uut elanikku, sh hulgaliselt lastega noori peresid.

Teiseks - käsilolevad ja kavandatavad muudatused mitmes valdkonnas: gümnaasiumiastme tulevik, laste­hoiuvõimaluste laiendamise vajadus, noorsootöö, spordi ning kultuuri jõu­lisem arendamine ja kaasajastamine eeldavad senisest enam keskendu­mist nende valdkondade sisulisele arendamisele.

Töö ümberkorraldamine annab või­maluse keskenduda põhjalikumalt valdkondadele, millel on valla eda­sise arengu seisukohast võtmeroll - hariduse omandamise ning vaba aja veetmise võimalused, kogukondade aktiveerumine ja perede sotsiaalne toimetulek on olulised, pakkumaks olemasolevatele ja lisanduvatele ela­nikele meelepärast keskkonda kvali­teetseks eluks ja arenguks.

Varasemalt oli muudatustega hõl­matud valdkondades 2 ametikohta, muudatuste tulemusena ametikohta­de arv ei muutunud. Samuti ei kaas­ne muudatusi 2013.a. personaliku­lude osas - kulud kaetakse kehtiva eelarve piires.

Edu Kadile uues ametis, kus väljakut­seid jätkub!