15. juunil olime kutsutud Segakoori­de laulupäevale Elvasse, kus rahva­tantsurühmad esitasid kooride vahe­pausiks 5 tantsu. Soe tunne oli saada kutse sellisele mõnusale üle-eestili­sele laulupäevale, kus laulude vahele tantsisid 3 Tartumaa segarühma ja 3 naisrühma. Rongkäigu jaoks valmis ka meie väikene Trambali silt ja nii oli palju uhkem tunne rongkäigus läbida osakest Elva linnast. Tantsup­loki lõpetas Anna Raudkatsi „Tuljak". Pealvaatajaid oli nii laulukaare all kui mändide all istepinkidel. Väga soe ja ülev tunne oli kui pealtvaatajad meid aplausiga taas Tuljakut tantsima kut­susid. Suured tänud meie juhendaja­le Annelile, kes suhteliselt lühikese ajaga meile tantsud selgeks õpetas nii suure Tartumaa tantsupeo kui Elva laulupäeva jaoks.

Meie Elva tantsud tulid kordamisele Luunja valla jaaniõhtul, kuigi see­kord väiksema koosseisuga.

Suured tänud Luunja vallale, kel­le omaalgatusprojektide toel saime meestele kaunid rahvariide püksid ning meie oma tantsijatele, kes pa­nustasid meeste särkidesse ja pas­teldesse. Sedakorda veel laenasime meeste vestid Tallinna rühmalt, kuid juba järgmisteks suurteks esinemis­teks loodame nendegagi täiendada oma esinemisriideid. Samuti suu­red tänud nii Klopandi endistele kui praegustele tantsijatele, kes oma Ka­nepi riided olid nõus laenama meie naistele esinemisteks. Aitäh teile!

Ees on ootamas uus hooaeg ja uued väljakutsed. Sügisel kindlasti on võimalus meiega koos õppida päri­mustantse, kaasaegset rahvatantsu ja palju muud põnevat. Ja kindlasti ootab meid sügisel üks tore kontsert-simman.