skatepark'
is käia, kui tal on huvi, pii­savalt vanust, et mitte ette jääda ja vastav sõiduvahend (tõukeratas, bmx, rula, rull­uisud). Kuna Juuru
skatepark
on Eestis üks tuntumaid ja uuemaid, siis käivad siin ka sõitjad mujalt ja meilt on küsitud: „Kas siin ongi kogu aeg selline lasteaed?"

Kahjuks on probleeme ka prügiga, mi­da inimesed ei taha prügikasti visata. Kui meil on siin rampide taga prügimägi, siis ei ole see ilus. Eriti piinlik on kaugemalt tulijate ees.

Veel on üks palve. Kuna meil on skate­park'i äärtes muld, siis vihmaga see muu­tub sopaks. Mõned jooksevad/sõidavad sealt lihtsalt läbi ja määrivad skate'i mu­daga kokku. Muda aga rikub sõiduva­hendi laagreid. Kui te tulete skatepark'i siis, kui äärtes on lombid, palun kasutage asfaltsissekäiku.

Neile, kes tahavad vaadata, kuidas tei­sed sõidavad, on palve - istuge/olge liht­salt ühe koha peal või skate'ist väljas.

Neile, kes söövad päevalilleseemneid, krõpse või joovad midagi, palun ärge aja­ge prahti maha ja koristage enda järelt. Päevalilleseemneid võiks üldse skatepark'ist väljas süüa.

Palun ärge kiskuge reegleid ega muid silte maha ning ärge lõhkuge skate'i!

MIHKEL VORONKOV
BERT MUSTALLIKAS