"Esitame kaasaaegset muusikat, ettekandele tulevad Ludovico Einaudi, Yann Tiersen, Paul Nyman, eesti heliloojatest Rein Rannap, Tõnis Mägi ja teised. Mõned palad on publikule kindlasti esimest noodist tuttavad. Kontserdil musitseerib ka Tabiiverest pärit 23-aastane neiu Kadri Saarna, kes jaanuarist juulini oli Brüsselis, mistõttu kevadsemestril oli võimalus ta kaasata klaverikooli HeliStudio tegemistesse. Laulmine on belglastele suhteliselt võõras, kuid tänu Tartu I Lastemuusikakooli vilistlasele Kadrile õnnestus meil HeliStudio õpilased korralikult lauma saada. Kooliaasta lõpukontserdil tuli ühislauluna ettekandele Ott Leplandi "Maagiline maa", mille esitamisel oli solistiks Kadri Saarna. Lauljana on kaastegev 18-aastane Soline Ballet, kes on pärit Antwerpenist ja õppinud HeliStudios Yves Robinsi klaverimängu saatel laulmist ja minu juures klaverimängu. Esinemine Eestis on Soline jaoks oluline lavakogemus, mistõttu sellele sõidavad kaasa elama ka tütarlapse  vanemad," rääkis Heli Jakobson, kes on lõpetanud Tartu I Lastemusikakooli, Elleri-nimelise Muusikakooli, Norras Bergenis asuvas Griegi Akadeemia ja Antwerpenis magistrantuuri kontsertsolistina ja pedagoogika erialal ja  töötab õpetajana muusikakoolis "Kunstfabrik" ning on koos kaasa Yvesiga asutanud HeliStudio.

"Minu muusikahuvi on usutavasti pärit Järvamaalt võrsunud isast ja sai alguse maast madalast. Kõige enne köitsid mind kasvatajad ja õpetajad, kes oskasid klaverit mängida ja laulda: lasteaias Liidi Vaino ja algkoolis klassijuhataja Lea Laulmäe. Kui piisavalt suureks sain, et kodus klaveri taha istuda, siis õppisin esimesed noodid selgeks koos emaga tema vanadest akordioni nootidest. Esimesed tõsisemad klaveritunnid toimusid Liia Täpsi juhendamisel," rääkis ta.

"Pealkirja  "Armastuse jäljed " valisime kontserdile põhjusel, et armastuse energia on ju kõige tugevam, tiivustab inimest," lausus Heli Jakobson.