Kuna seni tegutses meil kolm tublit kultuurijuhti, siis oli volikogu otsus, et kõigile neile tuleb pakkuda võimalus kandideerida sisekonkursil uue juhi kohale. Kaks senist juhti aga sisekonkursil osaleda ei soovinud ning seega jääb kultuurikeskust juhtima senine Türi kultuurimaja direktor Ülle Välimäe. Nii Piret Lai kui Reinika Tatter on osalenud senistes aruteludes ja koostöös ning loodan, et nad jätkavad kultuurispetsialistidena, kuna kohapeal tegutsev inimene on kindlasti oluline - tema tagab selle, et kultuurikeskuse plaanid arvestavad ka paikkondlike inimeste huvidega, traditsioonide ja eelistustega.

Lisaks direktorile on asutuse ühiseks otsustusorganiks juhtkond, kuhu kuuluvad direktor, kunstiline juht, haldusjuht ning Kabala, Oisu ja Taikse kultuurispetsialistid, nende kaasamine asutuse juhtimisse on kindlasti oluline. Kultuurikeskusel on ka nõukogu, kuhu kuulub edaspidi vähemalt seitse liiget, nende hulgas nii erinevate piirkondade, kultuurikeskuse töötajate kui volikogu ja vallavalitsuse esindajad.

Meeskonnana on lihtsam koos plaane teha ja neid teostada, kuid lisaks sellele on kindlasti väga oluline veel üks asi. Kallid Türi valla elanikud, kultuurikeskust ja kõiki neid rahvamajasid on vaja ikka meie kõigi jaoks! Väga oodatud on kõik seltsid, aktiivsed kohalikud elanikud ja miks mitte ka teised organisatsioonid oma ideid ja soove välja ütlema, nõu andma, kaasa lööma nii korraldamistes kui sündmustel osaledes. Kohalik kultuur ja sündmused on meile sageli sõnades olulised, kuid korraldajate sõnul jääb osalejaid kahjuks napiks. Meil on suurepärased võimalused kasutada hooneid üle kogu Türi valla, meil on suurepärased kollektiivid, kultuuritöötajad ning tohutu hulk erinevaid huviringe. Seega, hea lugeja, mõtle läbi, mis just sinule huvi pakub, ja seejärel tegutse!

Kindlasti teeb osalemise lihtsamaks ka veebileht, mis õige pea kultuurisündmustest infot hakkab andma.