"Naaber kütab juba aastaid oma ahjusid vana puitlaastplaadist mööbliga, mida ta prügikastide kõrvalt koju tassib. Tegin, nagu artikliski soovitatud, telefonikõne Keskkonnainspektsiooni 1313 telefonile, aga abi ei midagi. Inspektor käis korra kohal, sisse ei saanud ja sinnapaika temast see asi jäi. Keskkonninspektsioon ütleb et valla asi, vald ütleb et keskkonnainspektsiooni asi- nii nad seda siis loopisid nagu kuuma kartulit.
Kütmine käib aga hilja õhtul või varastel hommikutundidel ning prügi põletamine nädalavahetustel, siis, kui lugupeetud riigiametnikel kas tööpäev läbi või pole veel alanud."

"Naaber ka põletab prügi ja just õhtul, kui tahaks aken lahti magama heita, sest muidu suvel on ju nii umbne ja palav kinnise aknaga! Ja tuule suund ei ole tähtis, sest kui meie kodu peale ei tule toss, siis läheb see teisele kodule, kus on väike imik majas. Hiljuti suitses tal suitsuahi ilmselt 2 ööpäeva. Õudne on elada selle tossu käes. No kujutage ette, kui terve tänav hakkab igaõhtuselt prügi põletama. Pole ise kaebaja tüüp ja ebamugav on sellest ka rääkima minna. Loodan alati inimeste heakombelisusele!"

„Jutt pole vaid kodus põletamisest, vaid vaadake ka firmasid. Tean ise ühte sellist "hoovi", kus firmasid nagu kihulasi ja oma jäätmete põletamine käib praktiliselt esmaspäevast reedeni."