Festivali põhilisteks teemadeks on vaimne areng ja enesetäiendamine, suhtlemine loodusega, tervendavad ja psühholoogilised praktikad. Kõik nad teenivad aga ühte eesmärki - iseenda ja meid ümbritseva maailma mõistmine ning vaimse tasakaalu saavutamine. Esinejaid on lisaks eestlastele veel Lätist eesotsas Oskars Peipinšiga, Inglismaalt ja Venemaalt.

Täna õhtul on tähtsündmuseks Peterburi professori Sergei Strekalovi juhitud Suur Tiibeti riitus, avamaks südame energiat. Kui eelmise aasta "praktiliste võimete arendamise" maasikaks oli telekineesi õpituba, siis sel aastal on tulemas selgeltkuulmise kursus.

Foto: Signe Kalberg

Huvitavaid riitusi, loenguid, õpitubasid on palju, neid jagub kolmele lavale. Eriliste pärlitena võib välja tuua lisaks professor Strekalovi juhitud Tiibeti Südame avamise rituaalile ja "saladuste" töötoale ka laupäevaõhtust gongide ööd, samuti Atma-Kria ansambli ja ülemhelidega laulmise kontserti.

Esmakordselt Eestis toimub ka Janoši sakraalgeomeetria interaktiivne tutvustus, show valgusmängud ja tuled. Kui ilm ja vaimud lubavad, saab sütelkäimisest ka üks erilisemaid kogemusi.