" Suurelt osalt on tegemist kahele osapoolele sobivate tingimustega. Olen alati öelnud, et päevased kogupere üritused on minu lemmikud kohad esinemiseks, kuna kontakt publikuga on vahetu. Lisaks kontserdile antud võimalus juhtida aastapäeva pidustusi on minu jaoks suur au."

On teil teada missuguste sõnadega avate Kuremaal Jõgeva valla aastapäevapeo. Või kujuneb avalause välja konkreetsest miljööst lähtudes niiöelda inspiratsiooni käigus?

"Üldjuhul on selliste tähtsate ürituste puhul laval lausutavad tekstid siiski korraldajate poolt ette antud.Hetkel puudub mul info, et see sel korral nii pole. Kindel võib aga olla selles, et õhtuse kontserdi lõpetan ma sõnadega: „Kõike kaunist!“

Missugust mõju teie peojuhi tööle Kuremaal avaldab selle pealkiri "Nooruslik Jõgeva " vald. Mida üldse arvate noorte elu huvitavmaks muutmisest Eestimaa väiksemates linnades, vallakeskustes külades. Kuidas elavad näiteks teie sünnilinna Sindi noored?

"Olen „Noortesõbralik Jõgeva“ valla tähtpäeva sündmuse peojuht. Võin vaid oletada, et üheks põhjuseks, miks valik minule langes on põhjus, et olen noorte jaoks omamoodi inspiratsiooni - kõik on võimalik, kui oled töökas, siiras, julged inimestele silma vaadata ja täidad oma lubadusi."

Jõgeva valla aastapäevapeol toimub laat "Looduslik ja naturaalne ", kus müüakse vaid eestimaiseid kaupasid , suuresti käsitööd ja põllusaadusi. Kas leiate ka ise aega laata külastamiseks ja ehk on ka mõni ostusoov?

"Kindlasti plaanin laata külastada. Eelistan alati Eestimais ning kuna veedan pea kogu oma vaba aja köögis, siis on minu ostud suures osas seotud just selle valdkonnaga."

Küllap tunnevad kõik rõõmu kui Jõgeva valla aastapäeval on ilus ilm ja paistab päike. Kuidas reageerite aga sündmuse juhina siis kui korraga peaks hakkama kostma äikesemürinat?

" Äikesemürin ja vihmasadu pole tänaseni ainsatki minu ülesastumist õhtujuhi ja artistina takistanud. Usun, et nii nagu elu tahab elamist hoolimata ilmataadi tujudest, nii saab ka see sündmus olema meeldejääv ja elamusterohke iga ilmaga. Pistke vihmakeep igaks juhuks taskusse!