Kirev seltskond, kes õuel ringi sebis, valmistus etteasteks vaimupuudega inimeste vabariiklikul kokkutulekul, mis toimub Lääne maakonnas Tuksi spordibaasis.

Saare Vaimukatele on selle aasta kokkusaamine kolmeteistkümnes. Laagri teema on seekord "Elu nagu filmis". Iga kokkutulekule sõitja on kostümeeritud ja osaleb eeskavas.

Et näitlemisest veel küll ei saanud ja energiat jagus, tehti sporti: joosti võidu, visati palli, hüpati kaugust ja lennutati pika säärega saabast. Pärast rasket sporditegemist toimus maastikumäng, mille käigus otsiti pargisügavustest aaret ja leiti ka!

Päev lõppes lõkkeõhtuga, kus väsinutena, aga jätkuvalt toimekatena nauditi mõnusat olemist. Kõigile sportmängudest osavõtnutele jagati maitsvaid auhindu.

Perekond Hanseni eestvedamisel on algatatud rändkarika- traditsioon. Nüüd on ühingul kaks karikat, üks mitmevõistluse ja teine maastikumängu tublimatele. Karikale lisandub igal aastal diplom, kuhu märgitakse võitjate nimed.

Esimestena on mitmevõistlusekarika diplomile märgitud järgmised võistlejad: Andu Alesmaa, Juri Nossov, Kristjan Jõgi, Bret Ansperi, Peeter Valter ja Kristjan Hansen. Maastikumängu võitis võistkond Merineitsid: Triinu Kaldmäe, Jaana Derkatš ja Bret Ansperi. Karikad jäävad Randvere tööõppekeskuse fuajeesse teistelegi vaatamiseks.

Päeva kordaminekule aitasid kaasa pered ja sõbrad.