Tuleb kohe öelda, et kõik lapsed, kes osalesid võistlustel, olid tublid ja püüdsid anda endast parima. Aktiivselt osalevaid lapsi on 19. Lisaks neile veel 4 last, kes osalesid treeningutel, aga võistlemas ei ole veel käinud. Kuna tüdrukutel on spordiga tegelemise võimalusi siiski vähem kui poistel, on käsipalliring üks tüdrukute võimalustest.

Osaleti Eesti karika- ja meistrivõistlustel D- ja C- vanuseklassis, Tapa ja Põlva karikavõistlustel, miniliiga 4. etapil kahes vanuseklassis, Mesikäpamängudel kolmes vanuseklassis, Pritti koolide mängudel, Atlas Cupil Soomes, Eken Cupil Rootsis. Peeti sõpruskohtumisi Peetris, Tapal, Põlvas. Korraldati Eesti MV ja miniliiga etapid Sõmeru põhikoolis. Märtsi koolivaheaeg sai sisustatud sportlikult Sõmeru karikavõistlustega.

Auhinnalised kohad on Tapa KV II koht, Põlva KV III koht, Kehra miniliigalt kaks II kohta, Mesikäpamängudelt kaks III kohta.

Olgu ka ära märgitud tublimad treeningutel ja võistlustel osalejad: Anna-Liisa Juhanson, Irmel Herdis Maalmets, Jolana Utt, Raili Kruusamäe, Keiri- Liis Ilves, Meri-Ly Luik, Kirke Aleste, Hannaliisa Rebane, Laura Listak.

Tihe võistlustel osalemine sai teoks eelkõige tänu lastevanemate suurele toele ja Sõmeru Põhikoolile. Esmakordselt olid abiks ka mõned eratoetajad. Veel saime toetust ka erinevatest projektidest.

Suvel osaleme Eest rannakäsipalli meistrivõistluste kolmel etapil Valklas, Põlvas ja Tartus.