Suvel valmisid küttetrassid Antsla Gümnaasiumi ja katlamaja vahel ning Antsla KSK ja katlamaja vahel. Mõlemad trassid olid täiesti amortiseerunud, mis oli näha talviti katlamaja ja KSK küttetrassil haljendava muru järgi.

Suuremahulised tööd käivad praegu lasteaia hoone fassaadi ja katuse soojustamisel. Lõppenud on lasteaia köögi remonditööd koos seadmete uuendamisega. Viimast projekti rahastati hasartmängumaksust. Tolmuvaba katte said Pargi, Posti ja Kähri tänavad. Uuendati osaliselt Põllu tänava kõnnitee.

LEADER programmist sai toetuse Antsla mänguväljak (skatepargi rajamine). Antsla vallas tegutsevad MTÜ on olnud aktiivsed projektikirjutajad ja on saanud toetusi oma ürituste korraldamiseks.

Kahjuks ei leidnud Antsla Vallavolikogu omaosalust juba KIK-i poolt rahastatud kahele päikesepatareide projektile. See oli esimest korda, kui Antsla Vallavalitsus pidi loobuma edukalt taotlusvooru läbinud projektidest.

Kuid on ka tagasilööke. Haridus- ja Teadusministeeriumi (HTM) otsus liita Vana-Antsla Kutsekeskkool Võrumaa Kutsehariduskeskusega, mis tegelikult lõpetas igasuguse tegevuse Vana-Antslas, tõi ka vallavalitusele kaasa hulgaliselt probleeme. Süüdistused Antsla valla aadressil, nagu vald oleks lasknud kooli sulgeda ja ei soovi enda omandisse võtta kooli hooneid, on täiesti põhjendamatud.

Nii vallavalitsus, kui volikogu tegid kõik endast sõltuva, et päästa kooli sulgemisest. Selleks toimusid kohtumised nii Tartus kui Tallinnas kõrgete HTM juhtidega, kuid riigi hariduspoliitika muutmine ei ole meie võimuses. Tervitatav on Vana-Antsla vilistlaste, kohalike ja siinsete juurtega inimeste aktiivsus. Näiteks talgud „Teeme ära", kokkutulek jmt.

Kogu Vana-Antsla hoonete kompleks koos maaga läheb AS Riigi Kinnisvara omandisse ja edasi tõenäoliselt müüki. Antsla vald soovib munitsipaalomandisse saada teede ja puhastusseadmete alust maad KOV-ile pandud ülesannete täitmiseks.

Aastast aastasse on olnud valla eelarvet raskem planeerida, tulud on jäänud samaks, kuid kulud kasvanud. Seda eelkõige pidevalt kasvavate püsikulude (elekter, küte jmt.) ja samas suuremate nõudmiste tõttu.

Valimised on ukse ees. Õhus on juba tunda „lumesõja" märke. Tasuks aga meeles pidada, et rindejoon ei paikne tegelikult meie vahel. Valla areng sõltub meie kõikide tarkusest üheskoos ja seepärast kutsun meid kõiki üheskoos hästi läbi saama ja Antsla valda edasi arendama, arvestades valla kõikide piirkondade elanike vajadustega.