Valimisliitu "Koduvald Rõuge" koondunud inimesed on Pächteri kinnitusel taas valmis võtma  valitsusvastutust. "Aastatega oleme kujundanud Rõugest Võrumaa ühe tõmbekeskuse: oleme ehitanud üles tugeva põhikooli, rajanud väga head ja mitmekülgsed sportimistingimused, milliseid pole tegelikult vastu panna mitte ühelgi teisel Võrumaa vallal," selgitas Pächter.

Rõuge vallakeskus on järjepideva arendustöö tulemusel saanud värskema ilme ning Rõugest on saanud oluline turismisihtkoht. "Meie eesmärk on Rõuge valla inimeste elujärje, tõstmine elukeskkonna parandamine ning vajalike teenuste kindlustamine," ütles Pächter.

Järgmise valitsusperioodi üheks tähtsamaks väljakutseks on tema sõnul kindlustada Rõuge tervisekeskuses pakutavate teenuste jätkusuutlikkus. "Meie eesmärk on tagada, et Rõugesse jääks oma perearst," täpsustas Pächter.

Valimisliitu "Koduvald Rõuge" kuuluvad inimesed on läbi aastate olnud Rõuge rahva eelistatuim poliitiline jõud. "Me oleme seni suutnud Rõuge volikogust suure poliitika eemal hoida ja püüdnud korraldada oma elu nii, nagu see vallarahvale kokkuvõttes kõige kasulik on. See on meile ka edu toonud," lausus Pächter.