Mõtlesime seda, et võiksime neile ka külla minna." Lisaks rääkisid noored veel tulevikuplaanidest, mida saaks koos teha ja kuidas ühendust hoida ning siis jagati üksteisele meeneid.

Nädal hiljem, 5. juulil, saime tervitada juba uusi külalisi. Kohale jõudsid Haapsalu Noortevolikogu noored. Kuigi ilm meid algul ei soosinud, siis see meid ei heidutanud. Peale tutvumist suundusime Antslat tutvustama.

Õhtu jätkus grillides ja nalja visates. Klappisime noortega üsna kiirelt, mistõttu tekkisid ka ideed edaspidiseks koostööks ja unistasime juba tulevikus Haapsalu külastamisest.

25.-28. juuli veetsin mina Pärnumaal ENL-i Suvekoolis. Kes veel ei tea, mida Suvekool või ENL (Eesti Noorteühenduste Liit) endast kujutab, siis nendest saab lugeda ENL kodulehelt. Minul oli au olla esimest aastat Suvekoolis ning päris kurb oli lahkuda. See aeg jäi lihtsalt liiga lühikeseks, et kõikide nende tegusate noortega tutvuda. Suvekoolist lahkudes sain kaasa üüratud kogemuste, teadmiste ja elamuste pagasid. Seda kõike uute tutvuste, huvitavate vestluste, harivate ja www.enl.ee motiveerivate koolituste ning hindamatu elamuse näol.

Tegelikult on see, nagu eelpool mainitud, lühike ülevaade toimunust. Noortevolikogu tegusad liikmed tegutsevad mitmel rindel.

Näiteks Annely Veidik, kes tegutseb Varivalimiste (loe lähemalt SIIT) projekti raames ning Egely Pruuli, kes asub sügisest aastaks vahetusõpilaseks. Ootame juurde ka uusi aktiivseid noori, kes soovivad valla elus varasemast tõhusamalt kaasa rääkida.

Jõudu ja jaksu meile uueks algavaks hooajaks.

Loodan, et suudame üheskoos noortevolikogu veelgi aktiivsemalt „käima tõmmata".