1) kõik nõustamistunnid kasutati ettevõtjate poolt ära, sest ettevõtjatel oli suur huvi toetusvõimaluste ja sellega seotud dokumentatsiooni täitmise nõustamise vastu;

2) Tabivere valla territooriumile tuleb
ca
123 000 toetuseurot juhul kui kõik investeeringuteks toetust saanud ettevõtjad investeeringuid ka kasutada jõuavad. Seega iga Tabivere vallavalitsuse projekti panustatud omaosaluse euro tõi kaasa rahaliselt mõõdetavana 72 korda suuremat kasu piirkonnale.

Allpool ka mõned arvamused nõustatud ettevõtjatelt. FIE Siiri Suiste: "Olen väike põllumajandustootja.

Minu jaoks oli Tabivere vallavalitsuse projekt edukas, sest mõlemad taotlused, mille aitas koostada Sirje Simmo, said rahastuse. Investeeringule toetuse küsimine oli minu jaoks esmakordne kogemus. Tähelepanuväärne oli ka see, et Sirje panustas oma aega minu aitamisele ka siis kui nõustamisprogramm oli juba läbi. Tänu sellele sain ka nii olulisele investeeringule, nagu traktor, toetust.

Esialgne otsus oli toetust mitte määrata, kuid Sirje leidis vaidlusaluse hindamiskriteeriumi ja aitas koostada selgitava vaide, mis lõppeski toetuse määramise otsusega."

OÜ Lingalaid tegevjuht Vahur Poolak: "OÜ Lingalaid on kiirelt arenev väikelaevade ja plasttoodete tootja Maarja-Magdaleena külas. Tabivere vallavalitsuse algatatud projekt oli väga tänuväärne. Juba 2011. aasta detsembris kogesin positiivset projektielamust, sest sain rahastuse Sirje abil koostatud taotlusele ettevõtte tootmise arendamiseks vajalike seadmete soetamiseks.

Ühtlasi sain ka julgust palju suuremalt planeerida ning täna on olemas ka Sirje abil, kuid antud projekti väliselt, koostatud ja rahastuse saanud ehituslik projekt ettevõtte arendamiseks. Loodan, et Tabivere vallavalitsusel jätkub ka edaspidi sarnaseid võimalusi ja ideid piirkonna ettevõtjate toetamiseks."

OÜ Minibarrel esindaja Aare Kont. "Väga hea algatus oli see Tabivere vallavalitsuse projekt. Minu taotlus küll rahastust ei saanud, kuid seeeest sain positiivse kogemuse.

Nüüd tean, et Euroopa Liidu toetusfondist raha taotlemine ei olegi väga keeruline ja samuti tundsin üle pika aja, et olen kohaliku valla jaoks oluline. Samuti tean nüüd, et meie oma vallas on olemas kogenud projektikirjutaja, kelle poole saan ka edaspidi oma küsimustega pöörduda."