Sindi Noortekeskuse 4H klubi Sindila on osalenud selles laagris juba palju aastaid ja see on üks oodatumaid sündmusi, kus saab nädal aega omavanuste hulgas aega veeta, uusi tutvusi sobitada, ennast võistlustel ja esinemistel proovile panna ja midagi kasulikku töötubades juurde õppida.

Esimese päeva suursündmuseks pidasid noored tuletõrjeolümpiat, kus tuli täita erinevaid ülesandeid: tuletõrjevoolikuga mängida, voolikuid üksteise külge ühendada, voolikute otstest püramiide laduda, vett käsnadega pudelisse tassida, üksteisele vett täis käsnasid visata, pallidega slaalomi ja takistusriba läbida. Villem Atnale: „Mulle meeldis kõige rohkem tuletõrje olümpia. See jättis kustumatu mulje." Igal õhtul oli disko ja esinemised, millest aktiivselt osa võeti.

Osa aega sisustas Elamuspank. Oli kiiking, kastironimine, vibulaskmine, bamperpallidega võistlemine ja tiigriraja läbimine.

Bamperpalliga võistlustest oli vaimustuses Raido Müller. Raido: „Olin üleni läbipaistva palli sees, ainult jalad olid väljas ja pidin palli vastase väravasse saama. Veidi jalgpalli moodi mäng, aga palju põnevam. Vägev!"

Sindikatele meeldis ka spagettidest torni ehitamine, milles nad osutusid väga edukaks - nende torn ulatus kõige kõrgemale taevasse. Laagris oli valida erinevate töötubade vahel: meeskonnatöö, käsitöö, esmaabi, seiklus, trummi, animatsiooni töötuba. Igaüks leidis endale sobiva.

Traditsiooniliselt toimusid maakondadevahelised võistlused. Oli tiigriraja võistlus sumoriietes, bampperpallidega jalgpalliturniir, laskesuusatamine ja vibuturniir. Tulemuste poolest paistis silma Pärnumaa. Rai Multanen: „Sindikad ja tootsikad olid väga aktiivsed ning edukad kõigil aladel".

Laagri naelaks oli südasuvel päkapikkudega kunstlumel kelgutamine, millele järgnes autasustamine ja kojusõit.

Ootame väga järgmist aastat ja loodame, et laager tuleb sama vahva, kui sel suvel. See oli noorte ühine arvamus.