Eelmisel aastal võtsite vastu 80 inimest, sellel aastal veelgi rohkem. Kuidas te nende teenindamisega hakkama saate või on teil otsitud sponsorid

Jüri Mitt: "See on tõsi, et koguneb 100 inimest. Meie pakume Neile sooja lõunasööki ja pärast vestlusringi kohvilauas. Oleme endale võtnud eesmärgi üüri mitte küsida, omade inimestega ei ole ilus äri ajada.

Turismisuvi on meil läinud suurepäraselt, ja eks talvelgi ole omajagu tööd. Meiepoolne rahaline panus ehk sponsorlus peaks olema 500 eurot. Nii et söögid ja joogid on meie poolt tasuta.

Septembrikuus on veel soe, istumise korraldame suures toidusaalis ja kogu meie territoorium on avatud külalistele, lisaks WC-d, autoparkimine ja ka omapoolsed meened jagame kokkutulnutele laiali."

Kargi-Iide tee ei ole just kõige paremas korras. Kuidas teile sõitvad turistid rahul on? Kas on ka pretensioone?

Jüri Mitt: "Jah, tõesti, sellesse teesse ei ole vallavalitsus eriti midagi investeerinud, kõik on enam-vähem nii nagu Sõrve sohvoosi ajal. Mõned mehed küll andsid 4 aastat tagasi kõvad lubadused tee uue kruusaga katta, aga midagi ei ole tehtud. Jäägu see nende südametunnistusele."

Mälestusüritusele tuleb 25 inimest Tallinnast?

Jüri Mitt: "Jah, 14.09 kell 10 on meilt tellitud majutamine ja kohvilaud. Külalised paigutame puhkemajadesse, kus on dušid ja WC-d, enamasti 2 inimest tuppa. Kell 19 on pidulik õhtusöök ja kui tugineda eelmise aasta kiidusõnadele, siis jäädi meiega väga rahule. Anname sellelgi aastal endast 100%, et üritus edukalt läbi viia ja loodame, et taevaisa on ka sõrulane."