Toimetab nagu ise heaks arvab. Põllumehele andis ta vilja kasvamiseks kõik, mis vaja. Saagikoristamise ajaks aga hakkas nagu kapaga taevast kallama, vaata ainult, et eest ära saad.

Mida pakkus meile suvi lisaks põrgukuumusele. Kevadsuvel paigaldati Tori Põhikooli algatusel Tori alevikku vitspunutised, mitmes kohas koos lilledega. Minu arvates väga omapärane ja tore algatus muutmaks meie ümbrust mitmekesisemaks ja silmale vaadatavamaks. Hea, et koolis jätkub õpetajatel ja direktoril tahtmist ja jaksu ka rohkemaks, kui igapäevane koolitöö. Eeskuju on nakkav. Kindlasti annab see kellelegi mõtlemisainet ja julgust teostada mõni sarnane idee järgmisel suvel.

Mitte kuidagi ei saa jätta rääkimata Tori „Öödest ja Päevadest". Rahvamaja, Argo Juske eestvedamisel, on kujundanud sellest traditsiooni.

Ettevõtmine pole mitte pelgalt ainult meie endi jaoks vaid omab juba laiemat kõlapinda. Hea idee oli siduda see kõik Kodukandipäeva ja Mart Ruumeti ideest sündinud Tori Põrgu Triatloniga. Võib julgelt öelda, et tegemist oli kultuurivallas Tori valla tippsündmusega suvel. Tänud kõigile, kes õla sündmuste korraldamisel alla panid.

Kindlasti sündis meil kõigil sel suvel midagi erilist, mis annab tulevikus võimaluse meenutada- see oli sel kuival ja ülikuumal suvel, aastanumber oli siis 2013.

Käes on augusti lõpp ja suvesündmused hakkavad seljataha jääma. Puhkused lõpevad ja tuleb jälle igapäevase tööga tegelema hakata.

Kindlasti laadis suvi meisse uut indu ja värskust, et töö, mille juures talve lõppedes väsima kippusime, nüüd uue hooga alata saaks. Jaksu!