Valimisliit Kodupaik osaleb selle nime all Mäetagusel alates 1999. aasta kohalike omavalituste valimistest ning seni on kõik valimised õnnestunud võita. Valimisliidu esinumbriks on praegu koos käiva volikogu esimees Veljo Kingsep, kes on suurima häältesaagi kogunud Mäetagusel kõigil kuuel taasiseseisvumisajal toimunud valimisel. Seni on ta rekordsaagiks 305 häält 2002. aasta valimistelt ehk ta sai ligemale 40 protsenti hääletamas käinute häältest.

Valimisliidu kodulehel on avaldatud ka kandidaatide nimekiri, mis lähipäevadel saavat veel täiendust. Hetkel on seal 11 nime, lisaks Kingsepale on lubanud valijatele antavaid lubadusi täitma hakata Kirill Bušujev, Vladimir Derbuk, Konstantin Kaus, Rainer Kuldmaa, Rene Kundla, Katrin Mölder, Siiri Pakkas, Ain Rego, Taavi Toomel ja  Kermo Tõnurist.  

Huvilised leiavad veebilehelt ka valijatega kohtumise ajad ja kohad: 7. oktoober kell 18 Kiikla rahvamaja, 8. oktoober kell 12 Pagari seltimaja ja 9. oktoober kell 18 Mäetaguse rahvamaja.

Ühe infona on valimisliidu kodulehel ka huvitavate linkide kogu, kus olulisel koha on ka Delfi Eesti Elu Mäetaguse alaleht. "Loodetavasti hakkavad valimiste ajal nii meie valimisliidu kui ka teised kandidaadid kasutama ühe infokanalina just Mäetaguselgi populaarset "Delfi Eesti Elu"," sõnas info Delfile edastanud Rene Kundla.

Kohalike omavalitsuste valimised toimuvad 20. okoobril. Eelhääletamine toimub 10.-16. oktoobrini.