See kahene komplekt on kindlasti abiks saabuval sügistalvel tervise turgutamisel. Hommikud teeb raudselt ilusamaks Vanamõisa keraamikastuudios valminud kunstipärane kohvitass, mille sangaservale sõrmed mugavalt toetuda saavad (järgi proovitud), savijalgadel ja lainetava äärega kommikausist võib vabalt saada elutoalaua silmapaistvaim aksessuaar.

On ka praktilisemat laadi kaupa: punane vihmavari, samas toonis soe pleed sügisõhtuiks, Tuula tutulusest (pronksiaegne vööehe) inspireeritud klaasikunstinku seinakell. Romantilist meeleolu loob koostöös Eesti tuntud spaa-sarja tootjaga JOIK valminud lõhnaküünal.

Enamus tooteid on varustatud ka mõnusate sõnumitega, nii näiteks markeerib meepotti moto "Elus on suminat", lõhnküünalt "Elus on hõngu" ja pleedi "Elus on soojust". Kõik need sobivad nii oma tarbeks kui miks mitte ka kingituseks naabrile või naabervalla naabrile. Oma kodukandi puudutus on neis asjades armsalt sees.

Aga et kingipood kesiseks ei jääks, võiksid kõik näputööga tegelevad sauevallakad ka oma loomingu kultuurikeskuses müüki paisata. Ja näputöö ei pea olema ilmtingimata mõni kudum või pärlikee. Kui keegi on välja andnud näiteks oma värssidega luulepõimiku, treib puidust vahvaid kummutinuppe või on osav maitsetaimede miksija, siis needki tooted sobiksid kenasti letti. Piiriks saab olla vaid kujutlusvõime.

Kingikaubavihjed on oodatud e-postil veskitammi@sauevald.ee, aga kõige mõistlikum on ilmselt oma toode näppu võtta ja kultuurikeskusest läbi astuda.

Ostma-uudistama on oodatud muidugi kõik teisedki. Kaup vahetub iga kahe kuu tagant.
______________________________________________________

MÕNED HINNANÄITED

Hüüru mesi 0,2 l - 3 eurot
JOIKi lõhnaküünal - 5 eurot
Vihmavari - 9 eurot