Toometi sõnul takistab Tallinnas inimliku linnakeskkonna ja ettevõtluse arengut linna juhtide nõukogudeaegne mentaliteet, mis on loonud soodsa pinnase korruptsiooni ja bürokraatia vohamiseks.

„Tallinn on suhteliselt väikese linna kohta liiga bürokraatlik. Iga tund, mille inimene veedab ülemääraselt linna bürokraatiaga piike murdes, on kaotatud aeg. See takistab linna arengut.“

„Samuti teevad muret sagedased korruptsioonijuhtumid. Korruptsioon pidurdab ettevõtluse ja majanduse arengut, mõjutades siia tehtavate investeeringute hulka. Ausad inimesed ei soovi niimoodi, nagu Tallinnas, asju ajada,“ rääkis Toomet

Eerik-Niiles Krossi sõnul on tal hea meel, et Tiina Toomet otsustas tema meeskonnaga liituda. „Minu eesmärk on vahetada välja praegune korrumpeerunud linnavõim. Tallinn saab muutuda suurpäraseks linnaks, siis kui Tallinna juhtimisse on kaasatud inimesed, kes on ennast erinevates eluvaldkondades tõestanud. Tiina on suurepärane täiendus meie meeskonnale,“ ütles Kross.

Toometi suunaviidaks valimistel on „Väike vajab tuge!“. Sellega soovib ta, et linn pööraks rohkem tähelepanu just neile, kes on kõige rohkem haavatavamad – väikeettevõtlus, väikesed lapsed, suurema või väiksema murega inimesed.