18. oktoobril lükkame uue hoo sisse kevadel alustanud Kohtu­miste Klubile. Esimesel korral osales 7 laudkonda, igas 6-10 ini­mest. Tuletan meelde, et Kohtumiste Klubi õhtud hakkavad toi­muma regulaarselt. Klubi eesotsas on Meelis Sulg ja iga järgne­vat kokkusaamist aitavad ette valmistada erinevad laudkonnad. Laudkonna, kes saab õiguse korraldada järgmise ürituse loosime välja kohapeal. Organiseerimise all on mõeldud abi laudade sät­timisel ja ideede väljapakkumisel, keda külla kutsuda või mis tee­mal koosviibimine korraldada. Õhtujuhi rolli täidab alati Meelis. Seekordse klubiõhtu ettevalmistaja laudkond otsustas ühiselt, et tuleb „Sügispidu. Sügis laual ja seljas". Laudkonna naispere sai kokku Marika pool ja ühises vestlusringis valmis peo idee ja kava. Klubiõhtud on alati pääsmetega. Oodatud on endised ja uued liikmed!

Seoses uue klubi tegutsemisega, kust ei puudu alati ka tantsuõhtu, tuli mõte alustada kahekuulise seltskonnatantsu kursusega alga­jatele. Kes on varem tantsinud, saavad harjutada seltskonnatant­su neljapäeva õhtuti ja pärast nende tantsutundi on tantsuõpetaja Ilme Tiik nõus juhendama algajaid. Õpetamisele tulevad tant­sude põhisammud. Alustada pole kunagi hilja! See on elukestev õpe! Julgustan soovijaid kasutama seda head võimalust. Pärast kahekuulist algõpet saavad soovijad lisanduda edasijõudnute grupiga, et koos tantsida kevadeni (... ja läbi elu...).

Uutest ringidest alustab sellel hooajal grupp Rõõmsad Täpid, kes said tuule tiibadesse maikuus lasteaia lõpupeol, kui lasteaia lõpurühma lapsevanematel tuli idee esineda millegi omaloomin­gulisega. Nad on nõus jätkama ja ootavad oma seltskonda lisaks lapsi (nii noori kui vanemaid) ja ootavad nii MEHI kui naisi. Eri­ti vahva oleks näha jälle julgeid issisid. Ja kohe kindlasti ei ole vaja tantsuoskust, vaid lõbusat meelt, küll siis tants ka välja tuleb, julgustab juhendaja Edith Rätsepp.

Emad ja isad saavad koos lastega osa võtta ka Pereringist. Juhen­daja Ilmatsalu Põhikooli õpetaja Meelis Sulg aitab meisterdada koolimajas poiste tööõpetuse klassis teisipäeva õhtuti. Eelmisel hooajal said osalenud valmis mõned autod, kandled ja riiulid. Jätkamist vajavad laevad ja teha on veel palju muudki põnevat.

Uusi liikmeid ootab naisrahvatantsurühm Ilmesar. Neil on sellel aastal eriti rõõmus hooaeg, kuna saime omaosalusele lisaks pro­jektiga raha Eesti Kultuurkapitalilt ja Tartumaa ekspertgrupilt uute rahvariiete soetamiseks. Praegu on rahvariided valmimas.

Endiselt tegutseb Beebikool lastele vanusest 4 kuud kuni 2 aastat. Tunnid toimuvad Ilmatsalu raamatukogu saalis. Juhendaja on Il­matsalu Põhikooli algklasside õpetaja Tiina Sakjas.

Tööd jätkab ka Kunstiring täiskasvanutele. Kui on meie valda asunud elama uusi kunstihuvilisi, siis olge lahked tulema maa­lima koos juhendaja Minni Linnusega pühapäeva hommikuti Ilmatsalu huvikeskusesse.

Käsitööringis saate õpetust staažikalt käsitööõpetajalt Ebe Pal­gilt.

Huvikeskuses tegutseb ka naisansambel Hans Murrandi juhen­damisel ja kunstiring lastele alates 2. klassist.

Juba kolmandat hooaega hakkab kord kuus kokku saama 60+ klubi. Eelmise hooaja suursündmuseks oli klubi liikmetele kind­lasti laevareis Stockholmi. Mida põnevat sellel aastal tehakse, sel­gub õige pea, kui kokku saadakse.

Soovin kõigile teguderohket sügist! Ootan osa võtma huvikesku­se huviringidest. Ja kõik korraldatavad peod on mõeldud Teile! Tulge ja lõbutsege koos!