Augustis aga laekus palju avaldusi ja septembrist on nimekirjas 55 last, kalenderaasta lõpuks aga saame kõigi eelduste kohaselt lastearvuks 59-60. Töötame endiselt 4-rühmalisena ja sõimes, keskmises ja vanemas rühmas on vaid mõned vabad kohad. Laste arvu poolest väike on noorem rühm.

Uuel õppeaastal on meie eesmärgid ikka loodusele keskenduvad, aga võtsime seekord prioriteediks laste kehalise aktiivsuse ja spordi.

Igasse kuusse jääb nii sportlik kui ka loodusüritus. Püüame kokku saada väikese rahvatantsurühma ja loodame peagi pidudel väikseid rahvatantsijaid esinemas näha. Peod, näitused, teatrietendused on kirjas ürituste plaanis ja need rühmades üleval. Kindlasti kajastub kõik toimuv lasteaia FB lehel, kus lasteaiaga seotud kasutajaskond saab info kenasti kätte.

Jätkame koostööd valla teiste allasutustega. Emadepäevapeo planeerisime pidada Alatskivi lossis. See armas ja pidulik üritus sobib just sinna konteksti imehästi.

Arvatavasti jääb see lasteaia traditsiooniks, sest olemasolevaid ressursse tuleb ka oma valla rahval kenasti ära kasutada.

Uuest õppeaastast on meil taas tööl eesti logopeed Annika aitamas lapsi, kes tema abi vajavad.

Lasteaed on uueks õppeaastaks igati valmis. Ootame oma sõbralikku perre jätkuvalt uusi lapsi, sest kohti meil jagub.

Ilusat kooliteed lasteaia 27. lennule! Teadmisterohket õppeaastat kõigile, kes minemas kooli-lasteaeda. Head uut ka kõikidele õpetajatele ja lastevanematele!