Päeva alustuseks pakuti hommikukohvi ja ahjusooje saiakesi. Osalejaid oli 29, mis on meie olusid arvestades hea tulemus.

Kullamaa võrkpallifestival

Suur võrkpallipidu peeti Kullamaa Keskkooli staadionil neljal väljakul, kahel päeval. Osales 8 naiskonda ja 8 meeskonda. Võistlused avas ja lõpetas vallavanem Jüri Ott. Ilm oli ilus, publikut palju, õhtul peeti meeleolukas võrkpallurite pidu.

Parimad naised: Kiili, VK Kramp ja Kullamaa; parimad mehed: Kiili, Palivere, Ridala.

Auhindu jätkus paljudele. Sponsorid ja toetajaid olid: Kultuurkapital, Kullamaa Vallavalitsus, Topauto, Madis Jõgisalu, Einar Pärnpuu, Ago Kirsipuu, Marek Topper, Margus Miller, Margus Jehe, Maarja Jõevee, Aet Aavekukk, Linda Pärnpuu, Heinart Rokk, Mati Jõevee, Erik Kuznetsov, Elmar Jõesalu, Asta Leidsalu, Laine Riistop, Aili Pärnalaas, Kaja Nargla.

Ürituse eestvõtjad ja peakorraldajad olid Kullamaa meesvõrkpallurid. Suure töö tegid ära Kajar Laus ja Madis Jõgisalu. Väljakud olid korras tänu Peep Jõeveele. Tänu ka tublidele sekretäridele ja kohtunikule.

Läänemaa 20. suvemängud

Selle aasta suvemängud olid jaotatud kahte ossa, kergejõustik juunis Haapsalus, ülejäänud alad augusti algul Ristil. Kullamaa sai 12 omavalitsuse hulgas VIII koha. Suur tänu jalgpallureile, kes Ristil võistlesid: Martin Klimenko, Silver Smitt, Keiro Jõgisalu, Märt Seiman, Hendry Kullamäe, Matis Mäesaar, Raigo Pank ja Kaspar Milling.

Tulemas on 10. Kullamaa rattaralli

22. septembril peetakse Kullamaal järjekordne Marimetsa Kapi etapp. Kullamaa jaoks on see omamoodi juubel, mida me püüame vääriliselt tähistada.

Mudilastele on kooliümbruses mõnus lühike rada - osalejal peab kindlasti olema kiiver (seda saab ka laenutada) Tulge ja rõõmustage oma lapsi mõnusa suurüritusest osavõtuga!

 „Suurtele" on 2 distantsi: rahvasportlastele 20 km ja kangematele 40 km. Kullamaa vallas on palju inimesi, kes kasutavad igapäevaselt liikumiseks jalgratast - tulge välja ja matkake see rada läbi! Kes sõita ei saa või ei taha, tulgu Kullamaale või mujale raja äärde kaasa elama. Täpsemat infot saate septembris valla kodulehelt," Lääne Elu" kuulutusest ning igasse külasse üles pandavatelt plakatitelt.