„Viimase aasta jooksul oleme palju suhelnud inimestega tänavatel ja meie kohviõhtutel ning kogunenud arvamuste põhjal saab selgelt eristada Jõgeva linnas kolme sõlmprobleemi: töökohad, meelelahutus ja teede seisukord. Nende probleemide lahendamise vajadusest oleme lähtunud ka oma platvormi koostamisel." Sõnas Kristian Vaarpuu

„Tähtis on, et uuest Euroopa Liidu eelarve perioodist saaks Jõgeva linna eelarvesse võimalikult palju vahendeid. Seda mitte ainult struktuurfondidest, vaid ka erinevatest koostööprogrammidest. Tulenevalt oma igapäeva tööst olen osalenud mitmekümnete projektide ettevalmistamises erinevatele rahastajatele ning toon endaga kaasa teadmised, kuidas Euroopa Liidu programmidest saada raha Jõgeva linna eesmärkide saavutamiseks." Lisas Nettan.

Asso Nettan on sündinud 1988. aastal Jõgeval ning lõpetas 2007. aastal Jõgeva gümnaasiumi. Ta on omandanud 2010. aastal Tartu Ülikoolis bakalaureuse kraadi riigiteadustes ning on praegu Tartu Ülikoolis võrdleva poliitika erialal magistrant. Oma igapäevast leiba teenib ta Tartu Regiooni Energiaagentuuris rahvusvaheliste koostööprojektide juhina.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Jõgeva linna kandidaatide ja programmiga saab tutvuda: sotsdem.ee/jogeva