5.-9. klasside õpilaste seast pälvis preemia "Tubli õpilane" Johanna Ilves. Komisjon tuletab iseloomustuses meelde, et eelmisel õppeaastal esindas ta edukalt Koeru keskkooli TV 10 olümpiastarti võistlustel, saavutades individuaalselt oma vanusegrupis mitmevõistluses II koha ning aidates Koeru keskkooli üldvõidule. Samuti võitis ta tänavu Eesti noorte B-klassi meistrivõistlustel kergejõustikus 2 kuld- ja 1 hõbemedali.

10.-12. klasside õpilaste seas pälvis preemia "Tubli õpilane" Katre Kluust. Komisjoni iseloomustuse kohaselt on Katre mitmekülgne, esindades kooli spordivõistlustel, õppides väga hästi, ja vedadeskoolis rahvusvahelise loodusringi Globe tegevust. Samuti on Katre abiks kooli koristajale ja tugiisikuks vahetusõpilastele. Katre on edukalt osalenud aineolümpiaadidel, eelmisel õppeaastal võitis maakonnas bioloogiaolümpiaadil esikoha.

Preemia "Hea tegu" väärilised on tänavu need 12 õpilast, kes osalesid edukalt juunis 7. Järva suvemängudel Koeru valla võistkonnas. Komisjoni arvates väärib nende tegu tunnustamist, kuna nad esindasid meie valda oma vabast ajast ja tõid võistlusel olulise osa üldarvestuse punktidest.

Need õpilased on: Voldemar Komarov, Janar Kulp, Tevon Voltenberg, Rasmus Roosioks, Dan Aava, Elmar Peetsi, Paul Aava, Johanna Ilves, Lishanna Ilves, Aliis Jürgen, Nele Neeme ja Katre Kluust. Preemiad anti kätte 2. septembril toimunud kooli aktusel.