Üks mure on ka südamel. Oleme teadlikult meie ühisest valla rahakotist suurendanud vahendeid heakorrale, et näha välja esindusliku ja kena omavalitsusena. Kevadel istutasid heakorratöötajad koolitee äärde 16 pärnapuu istikut.

Nad tegid seda südame ja hoolega, mis kinnitab ka seda, et istikud läksid hästi kasvama. Ometi leidub meie hulgas inimene, kellele see sugugi korda ei läinud ning kes tõstis käe abitute istikute vastu. Kokku kahjustati 14 istikut, mis tõenäoliselt tuleb ümber istutada, et tulevikus kujundada koolitee äärde terve ja tervik allee. Soetasime kõnnitee äärde amplid, mis samuti palju ilu pakkusid. Ometi leidus inimene, kes arvas, et need 6 amplit sobivad rohkem tema koduõuele või siis hoopiski need rahaks teha. Rahaliselt ei olnud see vallale küll suur kahju, kuid kolleegidele, kes ilu ja heakorra nimel igapäevaselt pingutavad, oli see lugupidamatu ja tänamatu tegu.

Murelikuks teeb pigem veel asjaolu, et kas tõesti pole nendele tegudele meie seas märkajaid või tunnistajaid? Loodame, et politsei ja videovalvekaamerate abiga tuvastame need kahju tekitanud isikud, kes seejärel peaksid tõsiselt kaaluma oma kohta meie kogukonnas.

Aga suvi on jätkuvalt ilus ja loodame, et see pikeneb vananaistesuve võrra poolde sügisesse välja.