Eelmisel kokkutulekul sündinud idee panna kokku koduuurimuslik töö Veskijärve tänava kujunemisest ning kodude rajamisest sai teoks. Erik Punane kirjutas oma 11. klassi uurimistöö kodutänava ajaloost, mida ta ka kokkutulekul tutvustas. Kirjutamist ootavad Tervete ja Uue tänava lood.

Aitäh veskijärvelastele oma mälestuste jagamise eest! Muusikalist külakosti tõi Uhtna mandoliinide ansambel. Ansambel on noor ning seekordne esinemine oli neljas suurem ülesastumine ning tegemist oli nn loeng-kontserdiga, sest publikule tutvustati ka erinevaid mandoliine ja nende omadusi. Viimane lugu tuli publiku aplausi saatel kordamisele!

Huvitav oli kuulda ja näha, kuidas valmivad head šašlõkivorstid. Loomulikult tutvustas seda vorstikunniks tituleeritud Koit Kuusk, ka kunagine tahmakülalane. Küpsetusahju juures askeldas Tauno Jõeveer. Loomulikult sai erinevaid vorste degusteerida ning kõhutäiteks osta. Joogipooliseks Viru Õlu toodang ning kaks spetsiaalset Tahmaküla õlut: Tahmaküla Vahva ja Tahmaküla Väga Vahva. Kui siia lisada rikkalik piknikulaud ning Helgi Punase küpsetatud maitsev tort, siis ei nurisenud ükski kõht.

Traditsioonilise viktoriini võitis Rein Maurer Veskijärve tänavalt.

Kokku said eri vanuses põlvkonnad. Kokku said kunagised klassiõed ja -vennad, kes nüüd mujal elavad - Eestist Inglismaa ja Ameerikani välja. Oli mõnusaid kohtumis- ning äratundmishetki. Ja juttu jätkus kauemaks...