Alanud õppeaastal on kooli kollektiivis koguni neli uut liiget - ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajana Siim Mõttus (õppis TÜs ajaloo eriala), vene keele ja pikapäevarühma õpetajana Asta Pazuhanitš (õppinud vene keele õpetajaks ja töötanud aastaid õpetaja ja direktorina), matemaatika õpetajana Ene Müürsepp (õppinud klassi- ja matemaatika õpetajaks ja töötab edasi ka Valga Põhikoolis) ning juhiabina Marilin Mõttus (õppinud sekretär-asjaajaja eriala). Lähemalt tutvustame uusi koolipere liikmeid kooli ajalehes. Õpetaja Ailile, kes otsustas pensionile jääda, pühendame oktoobris õpetajate päeva.

Nii nagu varemgi, töötab kõigil päevadel pikapäevarühm ja toimuvad huviringid. Mõned huviringid alustavad tööd käesoleval nädalal, mõned hiljem. Kindlasti hakkavad tegutsema erinevad spordi-, muusika- ja käelise tegevuse ringid. Reno Olle jätkab peotantsu õpetamist. Koostame praegu selle õppeaasta ürituste kava. Noorkotkaste ja kodutütarde rühmajuht Romet Pazuhanitš hakkab sel õppeaastal olema koolimajas reedeti.

Kui päev läheb pikaks, on kõigil soovijail võimalik süüa oodet. Oote hind on sama. Bussiringide liikumine on pisut muutunud ja muudatusi võib veel tulla seoses huviringide töö planeerimisega.

Õppetöö saime planeerida nii, et ühtki nn puhast liitklassi meil polegi, kuigi õpilaste arvu (ja rahastamist) arvestades peaks justkui olema. Oleme kasutanud rühma- ja liittunde ning püüdnud hoida võimalikult palju põhiainete tunde lahus. Enamus ainetunde ongi kõigil klassidel lahus. Näiteks üheksandal klassil pole ühtki liittundi.

Hea ja kindel tunne on alustada uut kooliaastat sellise meeskonnaga ja nii toredate õpilastega nagu meie koolis. Kohtumiseni üritustel ja arutlustel!