Hea meel on objektide üle, mis sellel suvel on valmis saanud: Maaritsa jalgtee ja valgustus, Saverna Lasteaia katus, Saverna kooli söökla pesuruumid ja tualetid, koolimaja laetalade vahetus, Saverna terviseraja valgustuse pikendus, Valgjärve laululava ja pargi valgustus. Valmimas on Maaritsa vee ja kanalisatsiooni projekt ja alustatud on Valgjärve jalgtee projekteerimisega.

Noortekeskuses toimuvad mitmed huvitavad tegevused, mis on osaliselt rahastatud kirjutatud projektide toel. Samuti on noortekas saanud seintesse värsked värvid, mis laste endi värvitud. Parandatud on ka külakeskuse saali seinad ja aknapõsed. Sügispidu toimubki Savernas, jälgige reklaami!

Hea märk on see, et õpilaste arv koolis kasvab, esimesse klassi astus 9 õpilast ja kokku on õpilasi 71. Leidsime vallaeelarvest vahendeid juurde ja rahastame 8 klassikomplekti. Koolis on uus kehalise kasvatuse õpetaja, kes on lubanud tunnid põnevaks ja kasulikuks muuta.

Valla territooriumil on pidevalt valves 2 vabatahtlikku päästekomandot Savernas ja Valgjärvel. Tanklas on väga kaasaegne turvakaamera, mille pilt jookseb otse politseisse. Käib veel Euroopa Liidu toiduabi jagamine. Võtke ühendust sotsiaaltöötaja Riina Marraniga ja saate vajalikud produktid kätte.

Selle aasta sügis tuleb pikk, soe ja päikesepaisteline. Võib öelda kuldne sügis. Soovin Teile head saaki, sest iidne talupojatarkus „niipalju kui külvad-niipalju ka lõikad" peab alati paikka!