Meie küla ei tundu läbisõitjale ehk nii ilus. Aga meil ongi suund nõnda, et lööme käed külge, et seda kaunimaks muuta. Nii tegidki meie bussioote pingid korda tublid Ants Aigro ja Vahur Vaasa. Plaanis on tähelepanu pöörata ka teedele külasiseselt. Sellest räägime siis, kui asi tehtud.

Kooli Küla Seltsi talgud

Siinkohal räägin ühest õnnelikust päevast minu elus. Sain tunda külarahva toetust ja abivalmidust. Asi oli nõnda. Külarahavas tuli veidi enne jaanipäeva kokku. Tegime külaplatsil natuke tööd - tassisime lõkkepuid riita ja mehed saagisid neid lühemaks. Töö tehtud maitses kaasa toodud toit hästi ning tähistasime ühtlasi ka jaanipäeva. Ja mina nagu muuseas mainisin, et siin kõik korras, läheme paneme minu kodus ka puud riita. Ja oh seda õnne, paari päeva pärast oligi külarahvas minu õuel ja hakkas töö pihta. Rassisime üle kolme tunni puudega. Selle kõige eestvedajaks oli Vahur. Kaasa oli võetud ka kaks käru puude vedamiseks. Suur suur tänu Teile kallid külainimesed selle abi eest! See pani mind mõtlema, et kui hea on koos olles tegutseda ja üksteist abistada. Niisiis kui on abi vaja, MTÜ Kooli Küla Selts tuleb appi!

Lõpuks minu tänusõnad kuuluvad ka külaplatsi korras hoidjatele: Antsule, Vahurile, Margusele, Kunole, Roometile. Tublid olite.

Esimene viis aastat on möödunud meie seltsil õnnelikult.