Kui võistkonnad loositud, toimus esimese alana haarav ja tasavägine teatejooks takistusrajal, milleks oli hiiglaslik kirev kummibatuut. Teiseks selgitati osavamad ja kiiremad täispuhutavates inimõhupallides jooksmises. Järgnes paaridena lõbus võistkondlik kotisjooks.

Peale kehakinnitust, milleks pakuti kõigile maitsvat seljankasuppi, prooviti kätt minigolfis. Võistluspäev jätkus tekivõrkpalliga, mida õpetasid meile kunagi lätlased, ja võistkondliku suusatamisega hiidsuuskadel.

Sireeni saatel kohale sõitnud kohaliku tulekaitseseltsi tuletõrjeauto ujutas võrkpalliplatsi üle vahuga, kus päeva kulminatsioonina peeti maha lõbus vahujalgpallimatš. Nalja jätkus nii mängijatele kui pealtvaatajatele.

Kogu olemise tegi sõbralikuks tõsiasi, et võisteldi Eesti- Läti segavõistkondadena. Meie projekti üks eesmärke oligi süvendada sõprust eesti ja läti noorte vahel.

Kõigil võistlejatel oli lõpuks võimalus käia saunas ja nautida sel aastal koguduse hoovile rajatud basseini mõnusid, samal ajal küpsesid tulel juba grillvorstid.

Õhtusel diskol suveaias tekitas enim elevust tossukahur, peites tantsijad paksu udusopi sisse.

Suur aitäh kaaskorraldajatele, võistlejatele, külalistele, Mõisaküla linnale ja PRIAle, tänu kellele sai see päev just selline nagu ta oli - lõbus ja sõbralik.