Samas klassis teenis hõbemedali tema vend Oskar Raidlepp. U 15 klassis tuli hõbemedalile Ottomar Raidlepp ja 4. oli Martin Raidlepp. Raidleppade noored harjutavad novusemängu kodupaigas Kaarli rahvamajas oma vanemate Kirti ja Kalev Raidlepa eeskujul ja innustusel.

Meelis Sõerd

Motosport

Ilmar Kuuse ekipaaž Mõisakülast osales edukalt juulikuus Ida-Virumaal peetud võrride 24 tunni kestvussõidus „Maidla Le Mans 24h". Standardklassi võrride seas saavutas Mõisaküla meeskond, mille koosseisus istusid terve ööpäeva järjest rajal olnud võrri sadulas vaheldumisi Ilmar Kuusk, Jaak Ermits, Sander Taim ja Alar Johanson, neljakümne meeskonna seas tubli 14. koha. Sõidu algupoolel oldi 7.-8. positsioonil, kust langeti tahapoole seoses omal käel kokkupandud masinal ühe juhtme purunemisest tingitud viperustega.

Võistlussarja viimane etapp peetakse 21. septembril Lääne-Virumaal Vinni-Pajustis. Lähem info:
.

Meelis Sõerd

Tõstmine



• Kahekordse olümpiamedalisti Arnold Luhaääre XXI rahvusvahelised mälestusvõistlused tõstmises algavad Mõisaküla spordihoones laupäeval 5. oktoobril kell 11. Osalevad noortõstjad Leedust Telšiaist, Lätist Balvist ja Saldusest ning Eestist, sealhulgas Mõisakülast. Kõik spordihuvilised on oodatud kaasa elama.

• Lätis Salduses 14. septembril toimunud tõstevõistlustel tuli kehakaalus -105 kg esikohale Karl Tiit tulemusega 197 kg. Samas kaalus oli teine oma esimesel võistlusel Mõisaküla Kooli 7. klassi poiss Karl Murik tulemusega 78 kg. Tema klassivend Karl Robert Karpa oli kehakaalus -85 kg neljas tulemusega 115 kg. Nende treener on Enn Raieste.

Enn Raieste

Kabe

Kabetajad ja kabehuvilised on oodatud Meelit Männiste X mälestusvõistlustele kabes, mis toimuvad 12. oktoobril algusega kell 12 Abja kultuurimajas.

Võistlused on individuaalsed meestele, naistele ja noortele (sündinud 1995 ja hiljem) ja toimuvad kiirturniirina ajakontrolliga 10+10 minutit. Kolme paremat kabetajat autasustatakse diplomi ja meenega. Info: tel 5624 0133 (võistluste korraldaja Martin Linder) ja 5647 1454 (peakohtunik Gert Elmaste).