Eriti menukad olid looduslodja retked, kuid ka viikingi­laeva retki toimus omajagu. Tänud KIKile ja laevamees­kondadele!

Ujuvsadamaks saabus kohale liivapraam Koit, mis oli ühtlasi Liivimaa suurim ujuv liivakast. Tänud AS Gigale ja Tartu Sadamale!

Õnnestus ühildada suure korraldusmeeskonna elamist Suursoo Looduskeskuses ja RMK infopunkti tööd. Tänud RMK-le ja Elole!

Rändavas Lodjakojas eesti-ameerika-prantsuse ühistöös valminud ruup sai festivali populaarseima - näomaalin­gute õpitoa - auks nimeks Maali. Alustasime ka lame­dapõhjalise Pedja paadi ja veel ühe ruuba ehitamisega. Tänud KIKile, rahvusvahelisele paadiehitustiimile ja vä­simatule näomaalijale Deisile!

Lodja vana mast sai uue elu mastikarussellina, millega keerutasid ka täitsa suured mehed. Tänud Priidule ja An­dreile, samuti Svenile menuka heinalinna ja Tambetile kümblustünni eest!

Toredad olid kõik temaatilised õpitoad - tänud Tartu Keskkonnahariduskeskusele, Peipsi Koostöökeskusele, Lõuna-Eesti Kalastajate Klubile, Luunja Maanaiste Seltsi­le, Sireli talule ja Limnoloogiakeskusele!

Vägevad olid Sooülikooli purjekino-vabaõhuloengud - ai­täh Kadri-Annile, Mardile, Ülole ja Jaagule! Ja öine tähe­vaatlus - tänud Hillarile ja Tartu Tähetornile!

Täname ka muusikuid- lodjamadruste bändi Kaunis Kuldne Kuukiir, mootorpurjekas Äge muusikali-navigat­sioonilist kollektiivi, ansambleid Wõro Velled ja Crash, akordionist Andres Murumetsa ning lodjamadruste-lae­vaehitajate ekspromtkollektiivi Ilma Tomita - meeleolu­kate kontsertide eest!

Kinonäitamise ja helitehnikaga majandamise eest suured tänud Edgarile, Taavile ja Jaanile ning Elektriteatrile ja Luunja vallale!

Söögivaaritamise eest aitäh Starestile, Maitseelamuste Kojale, Käbitarele ja Tavern Hellasele, janukustutamise eest A.Le.Coqile!

Saunamõnude eest tänud Jõesaun Leili ja Veematkade parvesauna meeskondadele, laudade-toolide eest Mooste mõisale!

Tartu-Suursoo laevaliini eest täname Seto Line'i ja bus­siühenduste eest Tartaline'i ja Luunja valda!

Lodjafestival 2014 on kavas 19.-23.08.2014. Loodame, et hüppate jälle pardale!