Programm näeb ette Tillude jooksu (sünd 2006 ja hiljem) ning võistlusarvestust järgnevates võistlusklassides: 640 distants (7-11.a) ning sildade jooksu põhidistants (ca 4,5 km): noored (12-18.a), põhiklass (19-39.a) ning veteranid (40 + ... a). Lisaks jooksjatele võtavad rajal tempo üles kepikõndijad.

Mõnusalt sportlikule laupäevale kohaselt tehakse enne rajale minekut eelsoojendust ning rajalt naastes jooksujärgseid venitus/lõdvestusharjutusi. Kohal on ka Hasso Paap eretreening.ee´st, kes teeb Adidas footscan jalateste ning annab nõu ja soovitusi jooksujalatsite valimisel. Särtsu ning julget pealehakkamist näitavad üles kohalikud Kostivere noored ergutustüdrukud kandes ette spetsiaalselt III Kostivere sildade jooksuks valminud isetehtud showtantsu.
Sportliku päeva kommentaatoriks on endine võrkpallikoondislane, spordiajakirjanik ning kõiki Fakto Auto Rattasõidu Kostivere vahefinishi võistlusi meeldejäävalt kommenteerinud Rando Soome. Kogu üritus on osalejatele tasuta, raja läbinutele pakume sooja teed/vett, suppi ning maitsvaid pirukaid. Kel vaim rajal mõõduvõtmiseks pole veel valmis, on teretulnud siiski raja kõrvale jooksjatele/kepikõndijatele kaasa elama.

Ürituse korraldajad ning Kostivere ootavad aktiivset osavõttu!

Ürituse lisainfo ja programm: www.kostivere.ee
Üritus facebookis: https://www.facebook.com/events/508544502575912/