Lisaks on planeeritud veel mitu teemakohast näitust. 4. novembril avame Leedu inglimuuseumi eksponaatide näituse „Inglid ajas ja ruumis" ning Inglite erakogu omaniku Maili Vinni eksponaatide näituse.

Samal päeval leiab aset ka teemaõhtu „Hingele pai" koostöös kultuurikeskuse pikaajaliste koostööpartneritega. November oma olemuselt on kuu, kus on ehk enam aega mõtisklusteks, unistusteks ja meenutusteks. On jõulueelne kuu koos oma salapärasuse ja nostalgiaga. Sellel aastal saab esmakordselt teoks austamisõhtu „Kaunimad aastad...", mis pühendatakse abielupaaridele, kellel ühiseid abieluaastaid 25, 50 või veelgi enam.

Mõeldes jõuludele ning kahtlemata sellega kaasnevale kingituste valimise ajale, toimub 15.-16. novembril Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses „Inglilaat", mis kindlasti pakub huvitavaid ja omapäraseid kingitusi ning ostumõnu.

19. novembril on teemaõhtu „Inglid meie elus", kus tuntud inglite teemaga tegeleja Terje Möldri aitab leida vastuseid küsimustele nii inglite olemusest, nende äratundmisest ning ka võimalustest dialoogideks.

27. novembril on huvilistel võimalus osaleda loovarenduskursusel „Tule ja leia end", mida viib läbi spontaanse ja vabastava kunstiteraapia kunstnikjuhendaja Margus Rump.

Ka käesoleva aasta „Koolimood" juhindub teemavalikust ning jääme suure uudishimuga ootama noorte pakutavat ja inspireerivat.

Rõõmuga nimetame, et teemakuuga lööb innuga kaasa ka Valga Keskraamatukogu, kus on eksponeeritud näitus "Inglite valguses".

Kõiki üksikasju ei tahaks aga veel ka avaldada. Jäägu midagi ka üllatuseks ning osalejatele avastamisrõõmuks.

Väga loodame, et käesoleva aasta kunstikuu „Ingli puudutus" loob meeliülendavaid emotsioone ning pakub unustamatuid hetki ja et iga järgneval kunstikuul võiks samuti olla oma kindel läbiv teema, luues seeläbi uut ja kordumatut.