Tähtis ei ole, kas oled õppinud kokaks, keevitajaks või oled koduperenaine -  otsime inimesi, kes tahavad teha tööd, kes on valmis uusi kogemusi omandama ning koostöös  meeskonnaga tulemuse nimel pingutama. See ei käi lihtsalt ja tulemuse saavutamine vajab aega ning kannatlikkust. Puidukojas on enamikes ametites võimalik välja õppida kohapeal - uuele töötajale määratakse tööle asumisel õpetaja, kelleks on samal ametikohal töötav pädev töötaja. Kahjuks tuleb tõdeda, et alati pole uute töötajate tööleasumine läinud ideaalselt, kuna õppeperiood on jäänud lühikeseks ning kiiresti on tulnud „õppida iseseisvalt ujuma". Selleks, et vältida lühikeseks jäänud õppeperioodi, värbame järgmiseks aastaks inimesi juba täna.

„Kui Sa oled huvitatud ja motiveeritud tulemuslikku tööd tegema, siis on võimalik ka koos ettevõttega areneda ning väärilist tasu teenida"  - Janek Kiisler, tõstukijuht Puidukojas seitse aastat.

Mõned näited: tänane tootmisjuht Ain Öövel alustas Puidukojas 2005. aastal saepuru pakkijana, tänane tootmisjuhi assistent Annika Veidenberg alustas kolm aastat tagasi liinioperaatorina ja seejärel töötas sorteerijana. Neid näiteid on veel palju ja see on tõestuseks, et ettevõttes on võimalik areneda kui Sa ise seda tahad.

Puidukoda otsib oma meeskonda liinioperaatorit, sorteerijat, lintsaeoperaatorit, höövlimeistrit, tõstukijuhti, automaatik-elektrikut.

Kui Sul on huvi töövõimaluste kohta Puidukojas, siis palun saada oma CV esimesel võimalusel e-posti aadressile info@puidukoda.eu. Võtame Sinuga ühendust ja kutsume külla - näitame meeleldi, kes me oleme ning mida teeme.