2012. a sügisel ostis Harku vald uued korvpallilauad koos rõngastega ja 2013. a kevadel vahetasime Tutermaa elanikega need ära.

Selleks et Harku vallalt saaks taotleda rahalisi vahendeid spordiväljaku täiendamiseks, tuli luua Tutermaa külaselts. Tänaseks on meil olemas liivaga täidetud võrkpalliväljak ja kõrge võrkaiaga piiratud spordiplats.

Sellel suvel pöördusid minu poole Tutermaal elavad väikelaste vanemad sooviga, et külaselts taotleks Harku vallalt rahalisi vahendeid laste mänguväljaku soetamiseks. Valla toel sai ostetud komplekt (Hugo 3), kus on turnimistorn, liumägi, ronimisredel, kaks kiike, liivakast ja kaks pinki.

Septembris 2013 paigaldasime oma jõududega mänguväljaku külaspordiplatsile. On jäänud veel asetada kohale kiiged, turnimisredel ja liumägi.

Seoses sellega kutsun ma appi väikeseid ja suuri lapsi koos oma vanematega sellel laupäeval, 28. septembril kell 12.00, et saaksime üheskoos üles seada kiiged, redeli ja liumäe. Lastele jääb aga ülesandeks üle kontrollida tehtud töö.

Suur tänu Indrek Kaljuveele, Andrus Kasele ja Priit Kumelile, kes olid suureks abiks mänguväljaku paigaldamisel.