Tabasalu basseinitriatlonil on kokku kaks starti, mis on ära jaotatud järgmiste klassirühmade vahel: I start (100 m ujumist+2,9 km rattasõitu+1 km jooksu): 1.-3. klassi poisid ja tüdrukud (E-vanuseklass), 4.-5. klassi poisid ja tüdrukud (D-vanuseklass), 6.-7. klassi poisid ja tüdrukud (C-vanuseklass).

II start (200 m ujumist+ 8,1 km rattasõitu+2 km jooksu): 8.- 9. klassi neiud ja noormehed (B-vanuseklass), 10.-12. klassi neiud ja noormehed (A-vanuseklass).

Võistluste avaala, ujumine, toimus Tabasalu spordikompleksi ujulas. Vastavalt ujumisetapil saavutatud tulemustele starditi rattaetapile Gunderseni meetodil, mis tähendab, et esimesena startis rajale kõige kiirem ujuja ja iga järgmine pääses rattarajale nii mitu sekundit hiljem, kui palju ta liidrile ujumises kaotas. Ratastega sõideti Tabasalu tänavatel 2,6 km pikkune ring ümber spordikompleksi, jooksuetapp toimus kooli kõrval asuvas parkmetsas.

I stardi kiireimad olid sel suvel oma vanuseklassides kõik triatlonivõistlused võitnud Kaarel Trepp Rakvere gümnaasiumist ja Marie-Elisabeth Martinson Tallinna prantsuse lütseumist. Parim Tabasalu noormees Marten Siirma oli üldkokkuvõttes neljas. Tabasalu ühisgümnaasiumi eest võistlesid veel Ruth Kübard, Kristina Maria Jaamul, Grete Anette Treiman, Hanna Kübard, Kaspar Helm, Eliise Ilves, Anni Vellamäe ja Gabriela Busch.

II stardis näistas imelist vormi Tabasalu noormees Heikko Peensaar, kes ujus 200 m ajaga 2.22, sõitis rattaga välja endast oluliselt vanemate noormeeste konkurentsis päeva teise aja ja jooksis 2 km ajaga 8.03. Preemiaks oma vanuseklassi kindel võit ja kogu distantsi kolmas koht. Tabasalu ÜG au kaitsesid sellel distantsil veel Katrin Glück ja Holger Ader.

Täname kõiki, kes võistluse õnnestumisele kaasa aitasid: Tabasalu spordikompleks, Harku vallavalitsus, Born, Tarplani Kaubanduse OÜ, Prolexplast, Warren Safety.

Klubi tänu kuulub ka Kohaliku Omaalgatuse Programmile, mille abiga oli klubil võimalus hankida viiele tublile noorsportlasele uued võistlusjalgrattad Scott.