Oma esimesel väljasõidul jõudsime nii Pahklasse ronima kui ka Tallinnasse kinno. Teine reis viis meid Eesti Vabaõhumuuseumisse ja Laagri kardirajal panime oma sõiduoskused proovile. Kolmanda väljasõidu suund oli Rakvere. Sealne linnus võttis meid avasüli vastu ja näitas oma salajast maailma. Kui püssirohu retsept teada saadud, suundusime Aqva veekeskusesse. Neljas sõit viis meid kodust veelgi kaugemale: siis külastasime Põlvamaal asuvat Eesti Maanteemuuseumi ja tagasiteel põikasime Tartus Aura veekeskusse. Viies kord olime kanuudega Vigala jõel oma kodukanti nautimas. Projekti lõpetas sõit Otepää seiklusparki. Leadri projektist „Suvi täis seiklusi" sai osa 46 erinevat Raikküla valla noort.

Sellega aga meie suvised projektid ei lõppenud. Suve läksime lõpetama Muhu saarele. Sealne noortekeskus võttis meid soojalt vastu ja näitas oma kodusaart. See ei olnud lihtsalt bussisõit läbi Muhu külade, vaid iga peatuse ja tutvumise juurde käis ka võiskondlik ülessanne. Läbi fotosilma paistab maailm teistsugune ja just niimoodi avastasid meie noored Muhu saart.

Et ka võõrustajad saaksid aimu, kus asub Raikküla või milline on meie noortekas, tegid noored tutvustava video. See sai loominguliselt informatiivne. Videot on võimalik ka YouTube´st leida otsingusõna raikküla noored kaudu.

Projekti pealmiseks eesmärgiks oli aga mõttetalgute korraldamine teemal Eesti Vabariik 100. Oli uskumatult huvitav kuulata, mida noored tahaksid muuta järgneva viie aastaga või kuidas nad tähistaksid suurt juubelit. See reis sai teoks tänu haridus- ja teadusministeeriumi projektile „Noored ja ääred".

Suve algul sai toetuse ANK projekt, mida rahastas Rapla maavalitsus. Sellega sai noortekeskus uue suure kõikide kaasaegsete võimalustega teleri ja selle juurde menuka Xbox-i.

Augustikuuga lõppes ka ESFi suurprojekt. Viimase NAF-ina (noorte algatusfond) tegi noortekeskus endale uue logo ja 30 noort said uue logoga pluusi.