Kui ka edaspidi inimesed lahkuvad ning viivad oma lapsed mujale lasteaeda, võib kaduda ka lasteaiarühm. Maja ülejäänud ruumid on samuti kasutuse leidnud.

Härjanurme Maarahva Selts on sisse seadnud endale käsitöötoa kangastelgedele ning lisaks said nad veel kontori/ õmblemistoa. Noortekeskusele seadsime õpetajate tuppa sisse noortetoa ja direktori kabinetist sai administratsiooni kabinet. Vanasse loodusainete klassi (kunagisse võimlasse) seame sisse avaliku puhketoa, kus maja külastajad saavad istuda, samuti korraldada koosolekuid. Kõrval asuvasse laboriruumi (endine tüdrukute käimla) seame sisse kööginurga. Ka eakate peale oleme mõelnud, kuna soovime väga, et nad ühineksid meiega. Saduküla Eakate Seltsile saab vana raamatupidaja ruum, kuhu nad kenasti mahuvad oma seltskonnaga.

Lisaks jääb meie kasutusse kunstiklass, arvutiklass, väikesed hoidlaruumid, saal, dušširuumid ja WC-d. Hetkel üleval asuvaid klasse hoitakse raamatukogu jaoks, sest mõttekas on ka raamatukogu tuua räämas kortermajast uude keskusesse. Erinevate projektide ja tegevustega loodan, et suudame äratada suikuva Saduküla: pakkuda siinsetele elanikele võimalusi veeta kvaliteetselt oma vaba aega, areneda mitteformaalse õppimise teel osavamateks ja paremateks inimesteks ning eelkõige süvendada lugupidamist oma koduküla vastu.

Mõtteid on palju, kuidas arendada ja hooldada maja seest ja väljast. Ootame rahva rohket kaasatulekut. Nüüd on teie kord, näidata, et te tahate midagi enamat! Kuna kogu maja töökorralduse planeerimine ja ruumide sisseseadmine alles käib, siis palun, kallid inimesed, kannatust. Miski ei saa olla kohe alguses täiuslik, kuid meie eesmärk on selle poole püüelda. Nii et vabandan kõigi ees, kellele on tekitanud pahameelt hetkel maja ja ümbruse olukord. Ning panen teile ka südamele ise kaasa lüüa ja aidata, kui toimuvad talgud ja heakorratööd.

Kõiki meie tegevusi saab jälgida Saduküla blogis: „Elu Sadukülas..." veebiaadressil: sadukyla.blogspot.com ja sotsiaalmeedia platvormi Facebook „Elu Sadukülas ja pärast sealt lahkumist" grupis. Hetkel on grupiga liitunud 357 endist ja praegust elanikku. Maja on külalistele avatud E 8.30-11.30, T,K 12.00-18.00, ja N,R 14.00-20.00