Tänati EAS- i toetuse eest, kõiki maaomanikke, kes olid nõus osa oma kinnistust vallale müüma, projekteerijad, ehitajat Lemminkäinen Eesti AS-i ning omanikujärelevalve teostajat Tõnu Maasikut Taalri Varahaldusest. Kõigile oli plaan kinkida kambaga kaanimise kruus, aga kuna esindajaid kohal polnud, mindi kohe üle lindilõikamisele. Selle töö tegid ära vallavanem ja volikogu esimees. Lint oli seotud seekord kahe jalgratta vahele.

Kõik tee kasutajad on kindlasti seda meelt, et teekond Vao ja Koeru vahel on jalgsi ja jalgrattaga liiklemiseks nüüd oluliselt turvalisem. Avamisel tõsteti esile ka tee omanäolisust ja looduslähedust. Mullamäe nõlvalt kulgev teelõik pakub tõuse ja laskumisi, mida on nii järsemaid kui ka laugemaid. Tihti sellistel kergliiklusteedel niisugust maastikku sulandumist ei kohta.

Rahvamatkajad olid nii jalgsi, rattaga ning leidus ka kepikõndijaid. Ei kulunud poolt tundigi, kui jõuti Vaole. Seal said matkalised kosutuseks puu-ja köögivilju, samuti sooja teed. Pärast mõningast puhkust asuti tagasiteele.