Häid tulemusi heitjatelt

Järvamaa meistriks odaviskes krooniti kolmandat aastat järjest Andres Gorbõljov (58.18). Kaksikvõidu kindlustas Koeru meestele Gert Kruusa (54.61). Koeru SK heidete kolmevõistluses võitis naistest esikoha Deivi Teppan Ave Lagenõmme ees. Meestest oli meie parim Andres Gorbõljov 4. kohaga. Üksiktulemustest väärib märkimist Gert Kruusa odavisketulemus 700g odaga (61.28). Koeru valla meistriteks kuulitõukes tulid Andres Gorbõljov (12.03) ja Johanna Ilves (10.29-3kg) ning kettaheites Rasmus-Andreas Roosioks (33.14-1kg) ja Johanna Ilves (30.50-0,75 kg).

Järvamaa koolide kergejõustiku 4-võistlus

Mitmekülgsust nõudval 4-võistlusel võitis vanemas grupis tüdrukutest Lishanna Ilves esikoha ja Elin Lõoke viienda koha. Poiste arvestuses oli Cren Jürgen väärt kolmandat kohta. Kolmandad olid ka mõlemad meie kooli võistkonnad koosseisus: Lishanna Ilves, Elin Lõoke, Melissa Ots, Krislin Päri ja Cren Jürgen, Margo Kobrusepa, Raino Kanne, Helar Okas, Elmar Braks. Noorematest näitasid paremaid tulemusi Patrik Ruotsalainen (4. koht) ja Kirke Grünmann (9. koht).

Koeru SK noortevõistlused kergejõustikus

Koeru noortele olid konkurentsi pakkumas ka külalise Aravetelt, Rakkest ja Türilt. Meie õpilastest olid vanemas vanuseklassis võidukad Cren Jürgen ja Lishanna Ilves kõigil neljal kavasolnud alal. Nooremas grupis võitis Patrik Ruotsalainen 60 m jooksu ja Kirke Grünmann palliviske. Esikolmikusse jõudsid ka Elmar Braks, Margo Kobrusepa, Helar Okas, Sten Karl Kopti, Elin Lõoke ja Kaira Sild.