Nägusamate ja atraktiivsemate kodude omanikele korraldas linnavalitsus preemiareisi Tallinasse Kadriorgu.

"Kadrioru pargi direktor Ain Järve on ilusa barokkaia taastamisega kõvasti vaeva näinud. Loodetavasti valmib see täielikult pargi kolmesajandaks tähtpäevaks. Tänavu sai park 295-aastaseks. Juba taastatud ja taastatav barokkaed on hea viide sellele, et ükski töö pole võimatu. Ajaloolisse Kadrioru parki rajatud Jaapani aed on näide, kuidas üheskoos panna toimima vana ja uus. Ain Järve andis põhjaliku ülevaate Kadriorust - sealsest aiakujundusest ja jagas julgustust, et aednikke tasuks ikka usaldada," rääkisid haljastusspetsialist Taivo Paeveer ja abilinnapea Aare Olgo. 

"Igati tänuväärne, et konkursikomisjon eesotsas abilinnapea Aare Olgoga huvitava ja kasuliku preemiareisi korraldas," ütles aadressil Staadioni 6 asuva kodumaja perenaine Maie Kivik. Tema ja Arnold Kiviku aed on heakorrakonkurssidel korduvalt osalenud.
"Meie aed on olnud pidevas muutumises, püüame sinna igal aastal midagi uut lisada. Aiakujundust silmas pidades läksin õppima ka vitraažimaali. Heakorrakonkursid on vajalikud, sest ergutavad uue ja kriitilisema pilguga üle vaatama nii oma kodusid kui asutuse ja ettevõtete hooneid ja nende ümbrusi," lisas Maie Kivik.

"Arvestades heakorrakonursi populaarsust plaanime seda hakata korraldama ka edaspidi," ütles ablinnapea Aare Olgo.

Jõgea linna heakorrakonkursi tulemused:

Erilise tunnutuse vääriliseks peetud kodude peremehed ja perenaised

Arnold ja Maie Kivik

Kaido ja Juta Lehtla

Raivo ja Merle Meitus

Tuunustuse pälvisid ka Kuno ja Maie Männik, Aimur Laks ja Tiia Veski, Eimo ja Marge Laks, Marko ja Lea Metsmees, Vaido ja Kaja Tenisson, Üllo ja Ene Ojaste, Urmas Vasemägi ja Sirje Haavel, Toomas ja Lianne Saage-Vahur, Hanno ja Maimu Kranich, Olavi Lindsalu ja Taivi Vooder, Kalle Truus ja Natalja Vohla.