Selleaastane sügisandide näitus ja degusteerimine oli juubelihõnguline - sellisel moel tähistati eakate päeva juba viiendat korda. Lauale oli kantud ligikaudu 50 erinevat magusat ja soolast hõrgutist ning aiasaadustest valmistatud jooki. Konkursil osalejate ring on paljuski sama - kes juba on valmis oma teadmisi ja tarkusi teistega jagama nind kätetööd maitsta laskma, see tuleb ikka ja jälle. Püsivad on hindamiskomisjoni liikmed - kes kord on käinud, tuleb järgmisel aastal ikka ja jälle, sest tegelikult vääriks iga valmistatud toit auhinda.

Tavapäraselt jagati auhinnad väljas kolmes eri kategoorias - magus, soolane ja jook.

Eraldi olgu välja toodud võitjad, kuid veel tahaks tänada maitseelamuste valmistamise eest Larissa Püssimit ja tema arstirohusalatit, Maie Pea võileivatorti, Ivi Kerdi tomativaniljemoosi ja juustulõikude eest, Merilin Metspalu omapärase kakaoga õunamoosi eest, Aleksandra Kübarseppa ploomi- kõrvitsamoosi eest ning Helju Suurlahte peedi-suvikõrvitsasalati eest.

Kiita tuleb veel ka Tiina Nurmsaart ja Merilin Metspalu, kes kaunistasid ruumi sügisvärvidega ning suured tänusõnad ka Osvald Cateringile, kes toetas üritust omalt poolt maitsvate võileibadega. Osalejate auhinnad pani välja vallavalitsus.

Võitjad tänavusel sügisandide konkursil olid:

  • Magus: suvikõrvitsa kook - võitis Ülle Metspalu.
  • Soolane - võitjaid oli kaks (võrdselt punkte): aktiniidia vürtsmoos - Linda Valgmäe; kapsapirukas - Sirje Lõoke.
  • Jook: ploominaps - Tiiu Turro.
  • Eriauhind: suur kõrvits - Matti Loit.