Orkestri juubelipeol astusid üles ka Tabasalu Kammerkoor, lastekoor koos vahva solisti Pipiga, Keila Linnaorkester, Tabasalu Muusikakooli saksofonikvartett.

Kõik need kollektiivid on muusikakooli orkestri pikaajalised head sõbrad, kellega aastate jooksul palju kordi koos esinetud. Lisaks oli kohale saabunud neljaliikmeline delegatsioon meie sõpruskoolist Kekavast Lätist. Lätlaste puhkpilliõpetaja Kaspars mängis kaasa meie orkestri trompetirühmas ja esitas ka hingematvalt ilusa soolopala.

15 aasta jooksul on orkestri töös osalenud üle 100 noore mängija. Orkester on esinenud Lätis, Leedus, Saksamaal ja USA-s. Osaletud on kõigil maakondlikel ja vabariiklikel laulupidudel. Ühe erilisema elamusena on meelde jäänud kahe aasta tagune vahva kontsertreis Peipsi järves asuvale Piirissaarele lodi Jõmmuga.

Seal antud kontsert oli esimene orkestrikontsert saarel viimase 70 aasta jooksul ja orkestrit oli kuulama kogunenud tervelt kolmandik kogu saare elanikkonnast! Saarel elab kokku 36 inimest. Väga oodatud on igasuvised orkestrilaagrid kas Saare- või Hiiumaal. Viimastel aastatel on neist osa võtnud ka meie sõbrad lätlased Kekava Muusikakoolist.

Suurimaks saavutuseks orkestri tegevuse jooksul on 2012. aastal saavutatud esikoht ja kulddiplom Estonia kontserdimajas toimunud üleriiklikult noorteorkestrite konkursilt. Suured õnnitlused orkestrile ja selle hingele, dirigent Valdo Rüütelmaale.